Seet ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet1 نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @FesharBaz @SiLeNT امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: همه چی تو ریکورد مشخصه 2
SiLeNT ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 13 دقیقه قبل، Seet گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet1 نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @FesharBaz @SiLeNT امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: همه چی تو ریکورد مشخصه درود بر شما. درخواست جیل این پلیر رو دارم. FPS Limit کمتر از ۶۰: از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زندان. و یه سوال دارم از ادمین و خودتون، چرا پلیر @FesharBaz داره tp میشه؟ به نظر میاد پلیر یا پینگ و پکت درست و حسابی نداره یا شما به خاطر fps پایین نتونستید درست رکورد بگیرید. 1 2
Seet ارسال شده در 28 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، SiLeNT گفته است: درود بر شما. درخواست جیل این پلیر رو دارم. FPS Limit کمتر از ۶۰: از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زندان. و یه سوال دارم از ادمین و خودتون، چرا پلیر @FesharBaz داره tp میشه؟ به نظر میاد پلیر یا پینگ و پکت درست و حسابی نداره یا شما به خاطر fps پایین نتونستید درست رکورد بگیرید. درود من fps limiti نزدم متأسفانه پی سیم ضعیف هست 1 1 1
SiLeNT ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 9 دقیقه قبل، Seet گفته است: درود من fps limiti نزدم متأسفانه پی سیم ضعیف هست طبق قوانین ( لینک ) شما باید جیل بشید. با این حال شکایتی ندارم و نیازی به جیل نیست! امید که شرایط بهتر بشه هممون بتونیم سیستم مورد نیازمون رو بخریم. 2
Viper ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 درود پلیر @FesharBaz به دلیل afk در درگیری زون زندانی شد. مدارک شما برای اثبات afk کردن پلیر @SiLeNT در درگیری کافی نیست . بسته شد.
ارسالهای توصیه شده