[J]acK.[D]oW ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [RAP]JackDaw نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: amir859 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1000 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: VIP مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/gyq1_gta_sa_2019-04-28_16-58-19-906.avi/ توضیحات: این پلیر از رنک VIP سو استفاده میکنه . وسط درگیری چند باری /vfix زد که یه بارشو فیلم گرفتم .
MrNoOne ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 من سو استفاده نکردم خود این پلیر هم چندین بار وسط درگیری از vfix/ استفاده میکند هر وقت که من پلیس هستم و دارم به او ضربه میزنم او داعما ماشین خود را تعمیر میکند اگر این طور باشد اوهم دارد سواستفاده میکند لطفا رسیدگی کنید اگر به فیلمی که فرستاده هم نگاه کنید میبینید که من فقط یک بار از vfix/ استفاده کردم و بعد هم این پلیر از روی وسیله نقلیه دارد به من شلیک میکند قوانین میگوید که این کار مجاز نیست مگه نه. پس در نهایت از تون خواهش مندم خود تون قضاوت کنید
MrNoOne ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 باش من دیگه نمیزنم زورتون به من رسیده چون تازه واردم اشکال نداره
MrNoOne ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 بعد من پول دادم برای رنکی که خریدم یعنی نباید ازش استفاده کنم یا لذت ببرم نمیشه بش گفت سو استفاده چون دارم از بازیکنم دفاع میکنم چون امتیاز را حت به دست نمیاد برا شما که مشکلی نداره چون راحت ادمین میشید امتیاز به دست میارید هلپر میشید ولی ما نه بعد این همه بازی کردن من یه رنک خریدم بعد نباید ازش لذت ببرم به نظر خودتون زور نیست
MrTakPar ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1398 شما نباید در درگیری از سی ام دی هاتون استفاده کنید غیرمجاز است و ان رنک به همراه دارد
DrError مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1398 باسلام. رسیدگی این موضوع با مدیریت سرور ( @HeSaM ) میباشد. منتظر پاسخ از سوی مدیریت باشید.
MrHeSaM ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1398 باسلام. @[Ali]VAYKING در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید. @[RAP]JackDaw شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و تایید شد ولی به این دلیل که پلیر تازه وارد بوده و از قوانین تخطی کرده برای بار اوب فقط یک اخطار دریافت کرد.ممنون از گزارش شما! @amir_salar859شما پلیری عزیزی که رنک خریدی و مدعی هستی که باید ازش لذت ببری، حرف شما صحیح است اما ما قوانینی داریم که در بعضی حالات شما مجاز به استفاده از رنک و دستورات خود نیستید به این دلیل که موجب آزار و ادیت سایر بازیکنان میشود. حتما قوانین مربوط به رنک خودتون رو از طریق لینک زیر مطالعه کنید. قوانین
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری