رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: [RAP]JackDaw
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: amir859
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1000
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: VIP
  • مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/gyq1_gta_sa_2019-04-28_16-58-19-906.avi/
  • توضیحات: این پلیر از رنک VIP سو استفاده میکنه . وسط درگیری چند باری /vfix زد که یه بارشو فیلم گرفتم .
arenagame_samp
ارسال شده در

من سو استفاده نکردم خود این پلیر هم چندین بار وسط درگیری از vfix/ استفاده میکند 

هر وقت که من پلیس هستم و دارم به او ضربه میزنم او داعما ماشین خود را تعمیر میکند

اگر این طور باشد اوهم دارد سواستفاده میکند 

لطفا رسیدگی کنید

اگر به فیلمی که فرستاده هم نگاه کنید میبینید که من فقط یک بار از vfix/ استفاده کردم

و بعد هم این پلیر از روی وسیله نقلیه دارد به من شلیک میکند قوانین میگوید که این کار مجاز نیست مگه نه.

پس در نهایت از تون خواهش مندم خود تون قضاوت کنید

ارسال شده در

بعد من پول دادم برای رنکی که خریدم یعنی نباید ازش استفاده کنم یا لذت ببرم 

نمیشه بش گفت سو استفاده چون دارم از بازیکنم دفاع میکنم چون امتیاز را حت به دست نمیاد

برا شما که مشکلی نداره چون راحت ادمین میشید امتیاز به دست میارید هلپر میشید ولی ما نه

بعد این همه بازی کردن من یه رنک خریدم بعد نباید ازش لذت ببرم

به نظر خودتون زور نیست

ارسال شده در

باسلام.
رسیدگی این موضوع با مدیریت سرور ( @HeSaM ) میباشد.
منتظر پاسخ از سوی مدیریت باشید.

ارسال شده در

باسلام.

@[Ali]VAYKING در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید.

@[RAP]JackDaw شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و تایید شد ولی به این دلیل که پلیر تازه وارد بوده و از قوانین تخطی کرده برای بار اوب فقط یک اخطار دریافت کرد.ممنون از گزارش شما!

@amir_salar859شما پلیری عزیزی که رنک خریدی و مدعی هستی که باید ازش لذت ببری، حرف شما صحیح است اما ما قوانینی داریم که در بعضی حالات شما مجاز به استفاده از رنک و دستورات خود نیستید به این دلیل که موجب آزار و ادیت سایر بازیکنان میشود.

حتما قوانین مربوط به رنک خودتون رو از طریق لینک زیر مطالعه کنید.

قوانین

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...