رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @..[guner]..
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Fascism
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Elite helper 3
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-03-24_20-51-38-803_xjk5.mp4/
توضیحات و شرح ماجرا:

1 - بنده ایشون کاف کرده بودم و میخواستم مجدد ان کاف کنم و کاف کنم که نسبت به تایم اتومات باز نشه afk کردن تا وقت تلف کنن هم کلنی یا دوستانش برسن که هلپش بدن (فیلم درگیری ام موجود است که قبل این داستان داشتن کمکش میدادن). درخواست انرنک هلپر که باره چندمه دارن بی نظمی و ابیوز میکنن ایشون باید الگو پلیر های سرور باشند. 

2 - و در اخر طبق همین عکس که گزاشتم بعد کیل کردن من از خنده فشاری تو چت استفاده کردن که معلومه از قصد afk انجام میدادن طبق قوانین قدیم استفاده ازش برای استف مجازات داشت تا حالا چندین بار اخطار گرفتن و اصلا هم به فکر نیستن.

3 - حتی اسم الاغ ایشون هم کل امیز هست و ایشون قصد هیچ کمکی به سرور ندارند.

درخواست آنرنک !

@Amir @HaDi @Viper @Omid

sa-mp-010.png

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

نمیدونم با باگ صفحه لودینگ هنگام کاف شدن آشنایی داری یا نه وقتی اون باگ رو صفحه میاد afk نشون میده عزیزم تلاش هاتون واسه ی زیرکشی خیلی عالیه با شکایت های بیهوده و الکی در ضمن مخفف اسم الاغ بنده میشه For you دیگه شما چی تصور میکنی تقصیر بنده نیستش. 😘

• Like 1
ارسال شده در
هم اکنون، Fascism گفته است:

نمیدونم با باگ صفحه لودینگ هنگام کاف شدن آشنایی داری یا نه وقتی اون باگ رو صفحه میاد afk نشون میده عزیزم تلاش هاتون واسه ی زیرکشی خیلی عالیه با شکایت های بیهوده و الکی در ضمن مخفف اسم الاغ بنده میشه For you دیگه شما چی تصور میکنی تقصیر بنده نیستش. 😘

مدرکی دارید برای باگ لودینگ؟ اپلود کنید در ضمن باگ لودینگ در زمان عوض کردن انتریور پیش میاد این بهونه ها فایده نداره شما وسط خیابون afk کردید (مدرک این حرفمم موجوده)

ارسال شده در
هم اکنون، ..[guner].. گفته است:

مدرکی دارید برای باگ لودینگ؟ اپلود کنید در ضمن باگ لودینگ در زمان عوض کردن انتریور پیش میاد این بهونه ها فایده نداره شما وسط خیابون afk کردید (مدرک این حرفمم موجوده)

بخاطر باگ خوردن تو سرور هم باید واسه شما مدرک بیارم؟ نیازی نمیبینم 

ارسال شده در

بعدشم afk شدم واسه وقت تلفی؟ حداقل بیا یچیز منطقی بگو حرفتو ینفر باور کنه که قصدت زیرکشی نیست آخرم که کار خودتو انجام دادی مردی دیگه مشکلت چیه؟ از ماست هم میخوای کره بگیری؟ 

ارسال شده در
34 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

بخاطر باگ خوردن تو سرور هم باید واسه شما مدرک بیارم؟ نیازی نمیبینم 

با لحن توهین امیز جواب ندید!

ارسال شده در

درود

شما توسط خود @Fascism کشته شدید.

اگر پلیر کاف شده مدت طولانی afk شود به صورت خودکار جیل میشود.

بسته شد.

• Like 1
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...