.StoRm. ارسال شده در 13 شهریور، 1398 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .StoRm. نام کاربری ادمینی که از او شکایت دارید: wexypow نام کاربری شاهد:تمام بازماندگان سرور رنک پلیر : supervisor مدارک و توضیحات: همونطور که مشخصه ایشون میان و شکایات مارو بدون اراعه مدرکی میبندن ما دیگه از دست ابیوز های این کلن خسته شدیم و وقتی هم که شکایت میکنیم این آقا به واسطه رنکش میاد با یه مشت حرف کلیشه ای و بی مورد( حرف بدون مدرک ارزشی نداره) شکایات مارو میبنده و رسیدگی نمیکنه قانون سرور اینه بدون مدرک حقی بر بن کسی ندارید.اگر مدرک ندارید حرف هاتون نمیتونه چیزیو اثبات کنه و لا اقل بذارید خود مدیر کل به این قضیه رسیدگی کنه در این شکایت من خواستار آن بن خودم بودم که ایشون به واسطه اشاره به یه موضوع بی ربط (هلپری ) شکایت منو بستن. اگر توانایی رسیدگی به موضوعات رو ندارید از هم کلنی های ابیوزر خودتون حمایت نکنید و مانع رسیدگی مدیر کل به ابیوز هاتون نشوید. من دیگر اعضای سرور خواستار رسیدگی فوری شکایاتمون از سوی خود مدیر کل @Stoic هستیم لطفا هیچ فرد دیگری به جز مدیر کل در این شکایت اظهار نظر نکنه با تشکر 1
Nadder_Shah ارسال شده در 13 شهریور، 1398 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 عزیز من دیگه کاملا پارتی بازیه ، چرا؟ چون فقط عضای کلن ما لگن و باید بن شن ? اینا ابیوز میکنن انرنک نمیشن ? TinkeR شکایت کرده از lucky لس دمنجش مشخصه بعد wexypow اونو چک نکرده چرا؟ چون هم کلنیش هستش اینا چیت میزنند بن نمیشن ما نمیزنیم بن میشیم ? ? هر کاری میکنن بدون مدرک هستش ولی بازم هیچی نمیشه وقتی شکایت میکنیم ? عالی عالی 1
[$]ali987 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 واقا بهترین ادمین ها هستند عالی عالی 1
MrHeSaM ارسال شده در 13 شهریور، 1398 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 باسلام. بررسی لازم انجام شد. جلسه ای مبنی بر چگونگی رسیدگی به شکایات بین تیم مدیریت و اقای WexypoW برگزار خواهد شد. شکایات شما بازنگری شد و نتایج شکایت اعلام شد. در صورت ضایع شدن حق شما بنده عذر خواهی میکنم. تا اخر وقت تمامی شکایات بازنگری میشوند!
ارسالهای توصیه شده