رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری فردی که شکایت دارد: [.MzM.]

نام کاربری کسی که از او شکایت دارید: stoic,Amir

رنک پلیر مورد نظر: -

شاهد:بازماندگان سرور

مدارک : احتیاجی نیست

میبخشید که جسارت میکنم @Stoic

اما به چه علت باید زیر بار حرف های زور برم

بنده با اشاره به اینکه اسمی از هیچ سروری نبردم شکایت کردم بعد شما چطور به من تحمت میزنید که اسمی از سرور لیمو ترش بردم؟

باعث تعجب من دیگر دوستانمه که مدیر کل سرور چطور حرف های بدون مدرک این افراد رو باور میکنه .

اگه ما بگیم کسی تبلیغ کرده باید سریع بنش بدید؟خیر باید مدارک. بررسی شود!

و این یعنی بین ما و دوستانتون تبعیض قاعل شدید

خوش حال میشم مدارکی که از سوی هلپر براتون ارسال شده رو ببینم تا دلیل بنم اثبات بشه! 

بنده تنها چیزی که گفتم این بوده که وایکینگ برام sts ست داده تو این مکالمه اثری از تبلیغ هستش؟(تا جایی که دیدم تو قوانین سرور ننوشته اسم پلیر قدیمی هم تبلیغ حساب میشه!)

اگر من تبلیغ کردم میخوام که همینجامدارکش آپلود شه و ببینم!

و همچنان در انتظار ارسال مدارک هستم تا ببینم کی و کجا اسم سروری رو به زبون آوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

بدست آوردن لاگ های چت هم برای شما که مدیر کل هستید کار سختی نخواهد بود.

من خواستار اراعه مدرک بابت بنم هستم و اگه مدرکی ندارید من باید آن بن بشم

و این حق طبیعی منه که خودم بتونم مدارکی که بر اساسش مجازات شدم رو ببینم

• Like 2
arenagame_samp
ارسال شده در

در ضمن منظور من این نبوده که میخوام از سرور برم.

منظورم این بوده که با وجود این همه ابیوز دیگه کلنمون نمیتونه تو این سرور رشد کنه.

ضمنا بن من توسط superviser . amir بوده. من قبلا از سوی هلپر اخطار دریافت کردم اما قرار نبود بن بشم اونم بی مورد

شما رسیدگی مناسب و کافی رو به شکایت قبل من نداشتید و به همین جهت خواستار تجدید نظر و بررسی مجدد هستم تا ببینم کی و کجا اسم سروری رو گفتم؟

اگر باز هم مدرکی آپلود نشود و رسیدگی درستی به این شکایت نشه دیگه همه چی اشکار میشه که شما بین ما و دیگران تبعیض قاعل شدید

ارسال شده در

با تشکر از رسیدگی فوریتون

ممنون

من تبلیغ نکردم که مدارکش ارسال بشه میتونید بررسی کنید :/

و اگر مدرکی بر مبنی انتشار اسم سروری یا آی پی اون وجود داره خوشحال میشم خودم هم ببینم کی اون کارو کردم؟ :|

حتی پلیری دیگر از من درخواست آی پی سرور لیمو ترش رو کرده بود که من به دلیل قوانین سرور این کارو نکردم 

در هر حال با تشکر از اینکه آن بنم کردید

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...