Akio ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Akio نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @iTsOver امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: یادم نیست . رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/inshot_20260327_204533752_ccs1.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: با سلام.و درود ویدیو رکوردو که مشاهده کنید خودتون متوجه میشید بنده مشکوک به چیت اتو ۲ و ۲ هستم و نوریلود و درخواست برسی و مدرک دارم ثانیه ۳ ویدیو دقت کنید ایشون یه ۴ و ۴ میزنه و سریع و بدون ریلود یا مکس پشتش شلیک میکنه به ۲ و ۲ زدن ادامه میده حتی اخر کار که کیل شدم بنده هم مابین سویچ کردن یه دیزرت هم زدن
HaDi ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین درود @iTsOver مدارک فایت خودتون رو در همین لحظه قرار بدین زمان مشخص 12 ساعت آینده 2
iTsOver ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین ۱ ساعت قبل، HaDi گفته است: درود @iTsOver مدارک فایت خودتون رو در همین لحظه قرار بدین زمان مشخص 12 ساعت آینده Fight_Akio, برای رفع اتهام auto 2-2 اخرش یه 2-2 زدم و سوئیچ نکردم. ضمن اینکه من next weapon و previous رو با Backward - Forward موسم بایند کردم علت اینکه با دیگل سوئیچ میشه ساون, بایند previous weapon دکمه بکوارد هست که برای 2-2 کردن اول backward زده میشه و بعد forward در آخر backward در سمپ و جی تی ای MXB 1 و Forward MXB 2 هست. 2
iTsOver ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین 14 دقیقه قبل، iTsOver گفته است: Fight_Akio, برای رفع اتهام auto 2-2 اخرش یه 2-2 زدم و سوئیچ نکردم. ضمن اینکه من next weapon و previous رو با Backward - Forward موسم بایند کردم علت اینکه با دیگل سوئیچ میشه ساون, بایند previous weapon دکمه بکوارد هست که برای 2-2 کردن اول backward زده میشه و بعد forward در آخر backward در سمپ و جی تی ای MXB 1 و Forward MXB 2 هست. چیز دیگه هم که یادم اومد داخل ریکورد خودم ثانیه 17-18 موس پرت میشه سمت دیگه, این به این خاطر بود که من به SENSITIVITY GTA SA عادت ندارم و اگر اونو تغییر بدم صرفا محور X حساسیت تغییر میکنه و محور Y تغییر نمیکنه و همون دیفالت X و Y برابرن بخاطر اون مجبورم اینطور پلی بدم, DPI موسم هم 800 هست با این سنس GTA SA و به دلیل وجود muscle memory, من به این سنس عادت ندارم و موسم رو سریع میچرخونم و حرکت میدم, امیدوارم صرفا این پریدن موس رو علت داشتن auto 2-2 نگیرین ممنون❤️ علت توضیح زیادم هم این هست که به دلیل auto 2-2 قبلا بن شدم درحالی که auto 2-2 نمیزدم, و حتی فرصت دفاع از خود و حرف زدن نداشتم و همون لحظه بن شدم 2 1
GharibNavaz ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین جدیدا جای رکورد گذاشتن ٫ یاد گرفتن توضیح میدن🤣
ارسالهای توصیه شده