Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Barad_Deep نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Sina & Zodiac مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ):Ban List توضیحات و شرح ماجرا: اخه اتو 2 2 و ایم بات؟ دوست عزیز راجب اتو 2 2 من با موس 2 2 میکنم و اگر کسی به 2 2 با موس عادت کنه میبینه از E Q خیلی سریع تره! اونایی که با موس 2 2 میکنن میدونن. راجب ایم بات هم لطفا مدرکو قرار بدید بخندیم :)
Omid ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین 8 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Barad_Deep نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Sina & Zodiac مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ):Ban List توضیحات و شرح ماجرا: اخه 2 2 و ایم بات؟ دوست عزیز راجب 2 2 من با موس 2 2 میکنم و اگر کسی به 2 2 با موس عادت کنه میبینه از E Q خیلی سریع تره! اونایی که با موس 2 2 میکنن میدونن. راجب ایم بات هم لطفا مدرکو قرار بدیم بخندیم :) درود @Fascism مدارک بن را قرار دهید .
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 2 2 آموزشی با موس میبینید که گاهی حتی موقع 2 2 گان Uzi هم نمایش داده نمیشه انقدر سریعه. لطفا به جا بن الکی یکم اسکیل خودتونو افزایش بدید.
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 10 ساعت قبل، Amin_ATG گفته است: ویدیوت نمیاد جناب گنده گو لطفا مودب باشید. ویدیو الان بالا میاد.
Fascism ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین Here آموزش ایم بات زدنت هم نشون میدادی گل پسر چرا فقط اتو 2 2 زدنتو گزاشتی ؟ Aimbot Darkhasti barad
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 29 دقیقه قبل، Fascism گفته است: Here آموزش ایم بات زدنت هم نشون میدادی گل پسر چرا فقط اتو 2 2 زدنتو گزاشتی ؟ Aimbot Darkhasti barad راجب رکورد خودم که موسو میچرخونم چند تا میسم میدم که تازه از من بعید بود رازی نبودم از عملکردم. راجب رکورد تو که والا نه تو میس دادی نه من تازه خودت بیشتر مشکوک به auto 2 2 هستی. یه چیزی تو یه خط مشخص داری حرکت میکنی، چرا یه پلو پلیر باید میس بده؟ یکم اسکیل کسب کنید بعدش تهمت بزنید.
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 56 دقیقه قبل، Fascism گفته است: Here آموزش ایم بات زدنت هم نشون میدادی گل پسر چرا فقط اتو 2 2 زدنتو گزاشتی ؟ Aimbot Darkhasti barad به قول خودت پرو بودنم دردسر داره
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 6 دقیقه قبل، Omid گفته است: مدارک فایت خوداتون رو قرار بدید @Barad_Deep درود بنده از این فایت رکوردی ندارم. میدونم که آنبن هم نمیشم، ولی بهتون توصیه میکنم که الکی هیچکیو بن ندین. نو میس زدن کار سختی نیس اسن.
iMatin ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین درود در دفاع از @Fascism میخوام که مزاحم بشم ایم قشنگ بر روی پلیر Lock میکنه و اینکه معلوم نشه داره یه جوری فایت میده ماوسشو به صورت دایره ای تکون میده و همچنین در جاهایی که حتی نشونه هم نمیگیره باعث dmg شدن فرد مورد نظر میشه این نشونه Silent Aim هستش !! همچنین موقع فایت نزدیک با اینکه نشونه هم نمیگیره به درستی نشونه Lock Aim در corss hair ایشون دیده میشه !! بن آقای @Fascism کاملا درست بوده 1
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 5 دقیقه قبل، iMatin گفته است: درود در دفاع از @Fascism میخوام که مزاحم بشم ایم قشنگ بر روی پلیر Lock میکنه و اینکه معلوم نشه داره یه جوری فایت میده ماوسشو به صورت دایره ای تکون میده و همچنین در جاهایی که حتی نشونه هم نمیگیره باعث dmg شدن فرد مورد نظر میشه این نشونه Silent Aim هستش !! همچنین موقع فایت نزدیک با اینکه نشونه هم نمیگیره به درستی نشونه Lock Aim در corss hair ایشون دیده میشه !! بن آقای @Fascism کاملا درست بوده دوست عزیز موس تکون میدم. بعدش مگه دیوونم تو فایت با پلیر اندروید چیت بزنم؟ مکس تکون میدم کامل مشخصه.
Barad_Deep ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین من با موس ۲ ۲ میکنم و تسلط بیشتری رو ایمم دارم
ArenaGameTeam ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین اقدام صورت گرفته هلپر صحیح بوده بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده