Marsh ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Marsh نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Hosein امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/hss_-_trim_czak.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: سخته که قبول کنم ایشون با 2 تا تیر بنده رو کیل کرد. همچنین سرعت 2-2 ایشون هم غیر طبیعیه. 1
Hosein ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین اینجا رو فیلم نبودم ولی وقتی fbug میزنی بدیش اینه که موقعه پیاده شدن دمیج غیر عادی وارد میشه میتونی تست کنی تازه تو HP در اون حد نداشتی که بخوام بیشتر توضیح بدم
ArenaGameTeam ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 6 ساعت قبل، Hosein گفته است: اینجا رو فیلم نبودم ولی وقتی fbug میزنی بدیش اینه که موقعه پیاده شدن دمیج غیر عادی وارد میشه میتونی تست کنی تازه تو HP در اون حد نداشتی که بخوام بیشتر توضیح بدم درود 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک دارید.
Hosein ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین عزیز بالا گفتم فیلم نبودم ویدیو خاطی وقت کردید نگاه کنید میبینید همه چی عادیه اگه تصمیمتون اینه که تو ویدیوش چیت زدم با بن هیچ مشکلی ندارم
Demeter ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 9 ساعت قبل، Hosein گفته است: عزیز بالا گفتم فیلم نبودم ویدیو خاطی وقت کردید نگاه کنید میبینید همه چی عادیه اگه تصمیمتون اینه که تو ویدیوش چیت زدم با بن هیچ مشکلی ندارم اگه عادی بود شکایت نمیشد ازتون. 1
Hosein ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین جهت یاداوری مجدد پلیر تو فیلم خودش داره fbug میزنه و موقعه پیاده شدن دمیج غیر عادی وارد میشه 1 1
Marsh ارسال شده در 10 فروردین سازنده ارسال شده در 10 فروردین ۱ ساعت قبل، Hosein گفته است: جهت یاداوری مجدد پلیر تو فیلم خودش داره fbug میزنه و موقعه پیاده شدن دمیج غیر عادی وارد میشه شما به این میگی اف باگ؟ بنده سوار هلی شدم که برم دیدم هلی گیر کرده پیاده شدم. بهونه الکی نیار لطفا.
ارسالهای توصیه شده