Marsh ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Marsh نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omid امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/ajibb_fs5b.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: میشه توضیح بدید یا ریکورد اپلود کنید؟ یا حتی این فن چرخشی رو به من هم اموزش بدید؟
Yona ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین دروود قصد دخالت ندارم ولی انیمشن اسکینتون اینو نشون میده دارید اسنایپ میشید و این که باید ویدئو رو کامل قرار بدید وقتی انیمشن اسکین کج میشه به سمت چپ یا راست دقیق یادم نیست اون زمان نشون دهنده اینه دارید با ساون شات میخورید
Marsh ارسال شده در 9 فروردین سازنده ارسال شده در 9 فروردین ۱ ساعت قبل، Yona گفته است: دروود قصد دخالت ندارم ولی انیمشن اسکینتون اینو نشون میده دارید اسنایپ میشید و این که باید ویدئو رو کامل قرار بدید وقتی انیمشن اسکین کج میشه به سمت چپ یا راست دقیق یادم نیست اون زمان نشون دهنده اینه دارید با ساون شات میخورید ایشون ریکورد فایت رو بزارن همچی مشخص میشه. ویدیو نشون میده دقیقا زمانی که گان ایشون شلیک میکنده من دمیج میشم.اینقد دقیق همانگ شده بوده با تیر اسنایپ؟ شما هم که قصد دخالت نداری لطفا دخالت نکن. 2
Barad_Deep ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 2 ساعت قبل، Marsh گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Marsh نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omid امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/ajibb_fs5b.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: میشه توضیح بدید یا ریکورد اپلود کنید؟ یا حتی این فن چرخشی رو به من هم اموزش بدید؟ درود بنده اونجا بودم @Lu3ifeR داشت اسنایپ میزد بعدش انیمیشن دمیج اسنایپه و مشخصه تیری که امید شلیک کرده بود به شما برخورد نکرده!
Demeter ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 57 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: درود بنده اونجا بودم @Lu3ifeR داشت اسنایپ میزد بعدش انیمیشن دمیج اسنایپه و مشخصه تیری که امید شلیک کرده بود به شما برخورد نکرده! به زودی ریکورد ایشون اپلود میشه و مشخص میشه همچی. امیدوارم حق با شما باشه 😂
Omid ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین مدارک : 720P_60FPS.Mp4 بنده در اون لحظه به آسمون تیراندازی کردم یک نفر که مشخص نیست با اسنایپر به شما شلیک کرد میبینید لحظه که تیر خورد برای بنده صدایی نیومد. 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 11 فروردین ارسال شده در 11 فروردین درود مدرک ارسالی هیچ چیتی رو نشون نمیدهد و نیازی به ارسال دفاعیه هم نبود. توجه داشته باشید عنوان شکایت خود را طبق قوانین شکایت درج کنید و از ثبت عنوان تکراری خودداری کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده