ReMinDeR ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @ReMinDeR نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): فالکون نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): God مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): درود در پست شخص اومده پست من انتقال داده من درباره پست خودم اومدم دفاع کردم اومده به من وارن داده ! و در پستی ام که گزاشتم چیت مجدد هلپر در مدرک اومده با توجه به نبود تجربه کافی و پلی تایم یچی همینجوری نوشته مدرک معتبر نیس پارتی بازی میخوای کنی اعتبار خودت زیر سوال نبر درخواست بررسی فقط مدیرکل ها @Amir @HaDi و بررسی مجدد این پست 1
Cheater_Azam ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 1 دقیقه قبل، Fascism گفته است: شما اول تجربه خودتو ببر بالاتر بعد بیا راجب ویدئوی من نظر بده هرکی بتونه 2-2 بزنه رو میای میزاری میگی اتو 2.2 داره؟ 😂 حتما باید 4 4 بزنیم که تو راحت بشی؟ حاجی تو خیلِ رو داری جدی
ReMinDeR ارسال شده در 10 فروردین سازنده ارسال شده در 10 فروردین 18 دقیقه قبل، Fascism گفته است: شما اول تجربه خودتو ببر بالاتر بعد بیا راجب ویدئوی من نظر بده هرکی بتونه 2-2 بزنه رو میای میزاری میگی اتو 2.2 داره؟ 😂 حتما باید 4 4 بزنیم که تو راحت بشی؟ یه زمان سوپروایزر بودم هلپر خودم بودی الانم هنوز هلپر بقیه ای تا اخر عمرتم قراره هلپ باز کنی 🤣 تو فیلم خودت چیت نزن رنک اپ بشی داش 3
ارسالهای توصیه شده