Niklaus ارسال شده در 13 فروردین ارسال شده در 13 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Niklaus نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @.Hesh. امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 2000 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): NONE نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @DanGel2000 مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://up.20script.ir/do.php?filename=369f-Cheat-Hesh.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: درود. درخواست رکورد از پلیر Hesh . تشکر 1
Saint ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین شما اول خودت ایمتو خاموش کن نمیببینی ایمت چطور داره میلغزه رو شکمش بعد ازش شکایت کن بعد همینا میان میگن لاگینمون 2014 هس xDDDD 4
Oosta ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین با اسکین شات شدن سرور دیگه چیت زدن تو سرور خیلی راحت شده هرکی از راه میرسه یچی رو فیلمش میزنه (این دخالت نبود وارن ندید)
Niklaus ارسال شده در 14 فروردین سازنده ارسال شده در 14 فروردین درود مجدد. در خصوص ویدیو , لازم به ذکره که لرزش کراس هیر فقط در اجرای (4-4) با Sawn Off رخ داده, چون داشتم به صورت دستی ایم رو روی حریف تنظیم میکردم. موقع اجرای (2-2) که نیاز به دقت کمتری داشت کراس هیر ثابت بود. این نشون میده که هیچ ایمباتی در کار نبوده و حتی کراس هیر من کامل روی بازیکن قفل نشد. و اگر چیتی هم میبود قطعا توی سایت آپلودش نمیکردم. ضمنا , برای اون دوستی که ظاهرا اطلاعاتشون کمی قدیمیه یاداوری کنم که بازی SAMP سال 2005-2006 عرضه شد پس قبل صحبت کردن کمی اطلاعات جمع و جور کن. 1 2
.Hesh. ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین درود. بنده فیلم درگیری های داخل زون دارم فقط. این فیلم رو ندارم
Saint ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین شما کلا موقع تیر زدن دستتون میلرزه حتما امیدوارم اون فکری که تو سرمه نباشه 🤣
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود. با پلیر خاطب برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده