رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @ReMinDeR

نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism

رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): elite 2 helper

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ..

مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): 

https://uupload.ir/view/louis_cjl1.mp4/

توضیحات و شرح ماجرا:

این اتو ۲ ۲ ای که داره یوز میده رو چاین سا سوئیچ میشه که یک فایل .cs است نیاز به کلو سمپ فانس داره

در این پست تمام توضیحات و تست چیت و گزاشتم

اگر مجدد این پست درست رسیدگی نشه یعنی پس شما اینو چیت نمیدونین به تمام هم کلنی های خودم میدم استفاده کنن بلاخره اسکیله دیگه😂

درخواست انرنک دائمی

• Like 3
  • Thanks 1
  • in love 1
arenagame_samp
ارسال شده در
5 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

توضیحات و شرح ماجرا:

این اتو ۲ ۲ ای که داره یوز میده رو چاین سا سوئیچ میشه که یک فایل .cs است نیاز به کلو سمپ فانس داره

اگر مجدد این پست درست رسیدگی نشه یعنی پس شما اینو چیت نمیدونین به تمام هم کلنی های خودم میدم استفاده کنن بلاخره اسکیله دیگه😂

درخواست انرنک دائمی

چه چیت پیشرفته ای که در شات اخری که زد 2-2 نکرد گانش و تیر تو خشابش موند شما و امثال شما فقط به دنبال زیرکشی و جوسازی هستید اگه این انرژی که برای تخریب و تحمت به بچه های کلن ما گذاشتی رو صرف تمرین میکردی الان خودت سر چیت بن نبودی 

ارسال شده در
هم اکنون، SWAT گفته است:

چه چیت پیشرفته ای که در شات اخری که زد 2-2 نکرد گانش و تیر تو خشابش موند شما و امثال ضما فقط به دنبال زیرکشی و جوسازی هستید اگه این انرژی که برای تخریب و تحمت به بچه های کلن ما گذاشتی رو صرف تمرین میکردی الان خودت سر چیت بن نبودی 

عزیز دلم الگوریتم این چیت توری طراحی شده که رو چاین سا سوئیچ میشه و مثل 2 2 اوپی هکس طراحی نشده که ضایع نباشه پلیرا بتونن فیلم بگیرن (توسط یک ایرانی نوشته شده ) اوپی هکس بعد ۴ ۴ مجدد ریلود میکنه که ضایع هستش 

اگه لازم باشه تمام اسکریپت های چیت رو decode میکنم و میزارم تو سایت 

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
9 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

توضیحات و شرح ماجرا:

درخواست انرنک دائمی

اگر ادمینا لازم دونستن هماهنگ کنن باهام فایل چیت رو براشون داخل یه بستر اپلود کنم تا خودشون تست کنن.

@ArenaGameTeam @HaDi @Amir

دیگه بعد این همه مدت استف بودن و چک کردن سایت و ..... تشخیص دادن اتو ۲ ۲ کاره ساده ایه 

• Like 1
ارسال شده در
14 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

توضیحات و شرح ماجرا:

درخواست انرنک دائمی

خیلی کوتاه میگم اتو 2 2 اگه داشتم اخر کیل شدن گان خودکار 2 2 میشد ولی رفته رو مشت خودتو خسته نکن.:24:

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

خیلی کوتاه میگم اتو 2 2 اگه داشتم اخر کیل شدن گان خودکار 2 2 میشد ولی رفته رو مشت خودتو خسته نکن.:24:

😂😂😂😂😂😂😂 داداش خیلی بامزه ای لطفا همینجوری به راه ادامه نده

• Haha 1
ارسال شده در

درود 
Auto 2-2 کاملا واضح داره دیده میشه و حتی بدون یک میس البته الان میاید میگید کار اسونیه 

البته با دیدن سابقه شما این که تازه ان بن شدید کاملا قضیه متفاوت میشه 

این روزا چیتر تو سرور زیاد شده تشخیص چیتر سخت تر شده , امید وارم ادمین ها به درستی قضاوت کنن

بدرود.

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در

از نظر شما که هرکی تو کلن یونیتی نیس چیته

جدیدین سرور ام یه طوری شده که رکورد ام بدی میگن چیت داری

• Like 2
ارسال شده در
23 دقیقه قبل، _FeDeRal_ گفته است:

درود 
Auto 2-2 کاملا واضح داره دیده میشه و حتی بدون یک میس البته الان میاید میگید کار اسونیه 

البته با دیدن سابقه شما این که تازه ان بن شدید کاملا قضیه متفاوت میشه 

این روزا چیتر تو سرور زیاد شده تشخیص چیتر سخت تر شده , امید وارم ادمین ها به درستی قضاوت کنن

بدرود.

به غیر اینکه میس نمیدن رو چاین سا ام سوئیچ میشه که این همون auto 2 2 ای که در سایت گیم هک گزاشته بودن که چندین ساله آف شده یعنی هلپر داره یه چیت پابلیک یوز میده و نمیدونم الان چه استفی تو سرورن که تجربه اینو ندارن ایشون داره اون چیتو یوز میده

• Thanks 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، Fascism گفته است:

کاری به اینکه اتو 2 2 داری یا نه ندارم ولی وقتی کیل میشی کل گان ها reset میشه و عادیه که بره روی مشت

3 ساعت قبل، SWAT گفته است:

چه چیت پیشرفته ای که در شات اخری که زد 2-2 نکرد گانش و تیر تو خشابش موند شما و امثال شما فقط به دنبال زیرکشی و جوسازی هستید اگه این انرژی که برای تخریب و تحمت به بچه های کلن ما گذاشتی رو صرف تمرین میکردی الان خودت سر چیت بن نبودی 

ارشیا این حرفت فقط برای هم کلنی های خودته, توی این فیلمی که من بخاطر auto 2-2 بن شدم طبق حرفت اصولا نباید بن میشدم چون اخرش 2 تا تیر زدم سوئیچ نکردم گانمو https://uupload.ir/view/fight_akio_9el9.mp4/
قبلا توی حرفات توی forum میگفتی بهم چیت سال 1395 use میدی که بین دیگل و ساون سوئیچ میشه, فک کنم با چیزی به عنوان change bind آشنایی نداری
 و فکر میکنی همه با E , Q سوئیچ میکنن

ضمن اینکه کلن و هم کلنی های شما از هرکی میخورن میگن لس دمیج یا نو دمیج داره نمونش شکایتت از @SaIeh یا توی اکثر فیلمات وقتی کسی داره خوب فایت میده انگ یه چیزی رو میندازید بهش و حتی خوده من که کل فیلم هام رو میگید auto 2-2 زدی, و اینکه اگر من این فیلم آرمین رو میذاشتم چون هم کلنی نبودم قطعا بهم میگفتی auto 2-2

• Thanks 1
  • in love 1
ارسال شده در
15 دقیقه قبل، iTsOver گفته است:

کاری به اینکه اتو 2 2 داری یا نه ندارم ولی وقتی کیل میشی کل گان ها reset میشه و عادیه که بره روی مشت

ارشیا این حرفت فقط برای هم کلنی های خودته, توی این فیلمی که من بخاطر auto 2-2 بن شدم طبق حرفت اصولا نباید بن میشدم چون اخرش 2 تا تیر زدم سوئیچ نکردم گانمو https://uupload.ir/view/fight_akio_9el9.mp4/
قبلا توی حرفات توی forum میگفتی بهم چیت سال 1395 use میدی که بین دیگل و ساون سوئیچ میشه, فک کنم با چیزی به عنوان change bind آشنایی نداری
 و فکر میکنی همه با E , Q سوئیچ میکنن

ضمن اینکه کلن و هم کلنی های شما از هرکی میخورن میگن لس دمیج یا نو دمیج داره نمونش شکایتت از @SaIeh یا توی اکثر فیلمات وقتی کسی داره خوب فایت میده انگ یه چیزی رو میندازید بهش و حتی خوده من که کل فیلم هام رو میگید auto 2-2 زدی, و اینکه اگر من این فیلم آرمین رو میذاشتم چون هم کلنی نبودم قطعا بهم میگفتی auto 2-2

سلام من فیلمتو که دیدم متوجه شدم چیت نداری صدای شکستن کیبرد داشت میومد که ۲-۲ میزدی 😂 نمیدونم چرا بی دلیل بنت کردن در کل نا عدالتی رو برای هیچکس نمیخوام دور هم داریم بازی میکنیم لذت ببریم ارزش نداره واقعا همدیگرو خراب کنیم

در مورد صالح بالای ۸ تا فایت طی روزای مختلف دادیم تو هیچکدوم درست دمیج نشد

• Haha 1
ارسال شده در

امیدوارم با این فیلم دیگه حرف و حدیثی نمونه مجدد فیلم رکورد شد.

برای اینکه بهتر ببینین فیلم دانلود کنین و اول هم توضیحاتی که گفتمو مشاهده کنید.

طبق فیلم اولش چیت رانه که نوتیفم میاد On Shod داره رو چاین سا سوئیچ میکنه.

https://uupload.ir/view/inshot_20260404_134017115_m5ad.mp4

بعد که چیت آفه نوتیف میاد Off Shod بدون چیت هستش که دو دو اصلی یعنی همین

درخواست بن و انرنک هلپر

@Amir @HaDi @ArenaGameTeam

و طبق این فیلمی ام که قبلا رکورد کردم با این چیت ۴ ۴ ام بزنین ریلود نمیکنه و ضایع نیس

https://uupload.ir/view/inshot_20260328_231130312_7pg0.mp4/

• in love 1
ارسال شده در
13 دقیقه قبل، RealMadrid گفته است:

@ReMinDeR خودت میگی با مولتی خودت حرف خودتو تأیید می‌کنی :24:

چی میگی گل پسر مولتی کدومه چه حرف تاییدی حالت خوبه؟😂

• hungry 1
ارسال شده در

هیچ چیتی در کار نبوده و در صورت لزوم اماده پیسی چک هستم و اینم بگم بنده با کیبورد سویچ میکنم پس روی هر گانی بره عادیه بخاطر سویچ شدن رو chain نمیتونی تهمت چیت بزنی! در ضمن آخر ویدیو که کیل میشم گان سویچ نمیشه که خودش کامل ترین اثبات واسه ی سویچ کردن با کیبورده.بدرود

ارسال شده در
6 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

هیچ چیتی در کار نبوده و در صورت لزوم اماده پیسی چک هستم و اینم بگم بنده با کیبورد سویچ میکنم پس روی هر گانی بره عادیه بخاطر سویچ شدن رو chain نمیتونی تهمت چیت بزنی! در ضمن آخر ویدیو که کیل میشم گان سویچ نمیشه که خودش کامل ترین اثبات واسه ی سویچ کردن با کیبورده.بدرود

اره میدونم این چیزایی ام که میگی از کتاب خدایان سمپ خوندی داداش😂 بزار نت وصل شه پیسی چک ام میشی ولی فکر نکنم تا اون موقع دیگه رنک داشته باشی زیر پست اسپم نکن بزار بررسی کنن

بدرود

ارسال شده در

اگه بخواید بگید سرعت ۲ ۲ این هلپر از چیت اتو ۲۲ کمتره بگم یک فایل .ini داره میشه مقدار سرعت ۲ ۲ رو تنظیم کرد.

@HaDi

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...