XcWi ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @RealMadrid امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 1660 مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ) https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-04_12-48-32-814_8m1r.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا : درود خدمت تمامی پلیر های ارنا گیم همونطور ک تو ویدیو مشاهده میکنید بیش 8 شات رو ایشون زدم و هیچ دمیجی نشد پینگ بنده هم مناسب بود ادمین های مربوط : @HaDi @Amir@ArenaGameTeam 2 1
Saint ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین درود , شما خودتون دارید از چیت استفاده میکنید ثانیه 3 تا 6 رو نگاه کنید ( با این اینکه ریکورد خیلی لگیه اما میشه فهمید کاملا ایمه 2 - 3 سانت هی تکون میخوره و لاک میشه ) یکمی به رکورداتون قبل شکایت دقت کنید خودتون اول چیت نزنید که بعد بقیه رو چیتر بدونید به امید روزی بهتر,
XcWi ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین بنده تهمت ول نزن شکایتی داریدبرید شکایت کنید دخالت تو پستای من ایجاد نکنید درخواست وارن برا ایشون @_FeDeRal_ @ArenaGameTeam
XcWi ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین Hb کردن همین پلیر @RealMadrid https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-04_13-40-01-311_6e3l.mp4/
RealMadrid ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین @ArenaGameTeam رکورد دارم ولی اول با تأیید مدیریت میزارم ۱- Aim Bot کاملا داخل رکوردش مشخصه - درخواست مجازات - fps limit میزنه تا رکورد لگ باشه که به راحتی Aim Lock بزنه و با این همه لگ Fps کاملا Aim مشخصه . ۲ - هنوز بلد نیست میگه Db نمیدونه این HB هست و zone بگیر نبود و موردی نداره . 3- حتی auto 2 2 مشهوده . با تشکر
XcWi ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین @RealMadrid تهمت ول نزن بنده هیچ چیتی ندارم اتو 2و2 هم که میزنم بدون چیته چون اتو 2و2 میس نمیدیم میگید 2و2 شما خیلی سطح دارید @ArenaGameTeam درخواست وارن برا ایشونم دارم تهمت ول میزنه سبک بازیم همینجوریه جلو مدیر سرورم پلی دادم با تشکر
RealMadrid ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین @ArenaGameTeam درخواست مجازات بدلیل پایین آوردن Fps و رکورد - با این وضعیت Aim کامل مشخصه - دیگه درستشو بزاره اوضاع خراب تر میشه - اگه اینطوره ما هم fps و کیفیت رکورد دستکاری کنیم
XcWi ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین بنده تمام پستایی که گذاشتم با همین اف پی اس بوده برو چک کن و الکی تهمت نزن !
ArenaGameTeam ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین درود @XcWi به دلیل استفاده از چیت مجازات شد . همچنین مدارک ایشون معتبر نیست . بسته شد. 1 1 1
ارسالهای توصیه شده