رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi

نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت:  @Amin_ATG

امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 3000

مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-04_13-22-21-941_5pcx.mp4/

توضیحات و شرح ماجرا: درود 

همنطور که میبینید طرف داره ایزی از زیر چاین در میرره ! 

ادمین های مربوط :  @ArenaGameTeam @Amir @HaDi

arenagame_samp
ارسال شده در

درود 

در رابطه با ویدیویی ارسالی ، عنوانی که برای شکایت انتخاب شده هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارد.

چیزی که در ویدیو نشان داده میشود: 

1. ثانیه 0:14 ویدیو ، بنده با سلاح Chainsaw خیلی راحت از بغل شما رد شدم

اما چیزی که من در گیم خود دیده بودم Chainsaw به شما برخورد میکرده ولی هیچ صدای ( دینگ ) نمی اومد ، به اصطلاح به این اتفاق میگیم ( باگ اره ) !

2. و در ثانیه 0:18 ویدیو خودتون ، بنده ترجیح دادم با سلاح Sawn-Off به شما دمیج وارد کنم چون Chainsaw باگ شده بود و دمیجی به شما وارد نمیکرد.

(منطقی تر بود در اون فضای کوچیک زون فرودگاه با Chainsaw به شما حمله کنم ولی باگ شده بود اینکارو نکردم!) 

3. اواسط ثانیه 0:19 ، اگر ویدیو را اسلو-موشن کنید ، واضح است بنده سوئیچ کردم به سلاح Chainsaw و درحال چرخش به اسکین شما هستم .thumb.PNG.c89bc16b4db39fbacda9aa30cc390e79.PNG

4. در این لحظه فیلم ، باگ اره از طرف شما درحال رخ دادن است و شما هیچ آسیبی به اسکین بنده وارد نمیکنید ( با توجه به نبودن صدای دینگ ) image.thumb.png.da0c45ea7228a1850f9471da35bf476b.png

5. در ثانیه 20 ویدیو خودتون ، همزمان داریم سعی میکنیم به همدیگه با سلاح Chainsaw دمیج بدیم ولی نه من ( در گیم خودم ) صدای دینگ شنیدم نه شما ، ( باگ اره ) !

.thumb.PNG.f7cc06e2f5909f358a0937e8ca0de97b.PNG

6. علت اینکه (طبق گفته شما) از زیر Chainsaw در رفتم ، در رکوردی که خودتون ارسال کردید کاملا مشهود است.
روی اسکینتون رو کردید به جهت دیگری و من تونستم به جهت مخالف شما فرار کنم !.thumb.PNG.ef2c52680159e27350210ca7513154db.PNG

2.thumb.PNG.7a1179ac787238b9eb884d3845fd3084.PNG

و در آخر دوست خوبم @Fascism شمارا با سلاح Tec-9 کشت . 

دفاعیه بنده اینجا تمام میشود و رکوردی برای ارائه ندارم.

قضاوت و داوری آخر با ادمین مربوطه : @ArenaGameTeam

پ.ن :

* در صورتی صدای دینگ شنیده شود و بالای سر پلیر مربوطه -0 نشان داده شود و تغییری در Armor & HP دیده نشود ، آنگه میتوان گفت آن پلیر متهم به چیت NO-DMG / God-Mode است *

• Like 3
  • Confused 1
ارسال شده در
5 دقیقه قبل، Amin_ATG گفته است:

درود 

در رابطه با ویدیویی ارسالی ، عنوانی که برای شکایت انتخاب شده هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارد.

چیزی که در ویدیو نشان داده میشود: 

1. ثانیه 0:14 ویدیو ، بنده با سلاح Chainsaw خیلی راحت از بغل شما رد شدم

اما چیزی که من در گیم خود دیده بودم Chainsaw به شما برخورد میکرده ولی هیچ صدای ( دینگ ) نمی اومد ، به اصطلاح به این اتفاق میگیم ( باگ اره ) !

2. و در ثانیه 0:18 ویدیو خودتون ، بنده ترجیح دادم با سلاح Sawn-Off به شما دمیج وارد کنم چون Chainsaw باگ شده بود و دمیجی به شما وارد نمیکرد.

(منطقی تر بود در اون فضای کوچیک زون فرودگاه با Chainsaw به شما حمله کنم ولی باگ شده بود اینکارو نکردم!) 

3. اواسط ثانیه 0:19 ، اگر ویدیو را اسلو-موشن کنید ، واضح است بنده سوئیچ کردم به سلاح Chainsaw و درحال چرخش به اسکین شما هستم .thumb.PNG.c89bc16b4db39fbacda9aa30cc390e79.PNG

4. در این لحظه فیلم ، باگ اره از طرف شما درحال رخ دادن است و شما هیچ آسیبی به اسکین بنده وارد نمیکنید ( با توجه به نبودن صدای دینگ ) image.thumb.png.da0c45ea7228a1850f9471da35bf476b.png

5. در ثانیه 20 ویدیو خودتون ، همزمان داریم سعی میکنیم به همدیگه با سلاح Chainsaw دمیج بدیم ولی نه من ( در گیم خودم ) صدای دینگ شنیدم نه شما ، ( باگ اره ) !

.thumb.PNG.f7cc06e2f5909f358a0937e8ca0de97b.PNG

6. علت اینکه (طبق گفته شما) از زیر Chainsaw در رفتم ، در رکوردی که خودتون ارسال کردید کاملا مشهود است.
روی اسکینتون رو کردید به جهت دیگری و من تونستم به جهت مخالف شما فرار کنم !.thumb.PNG.ef2c52680159e27350210ca7513154db.PNG

2.thumb.PNG.7a1179ac787238b9eb884d3845fd3084.PNG

و در آخر دوست خوبم @Fascism شمارا با سلاح Tec-9 کشت . 

دفاعیه بنده اینجا تمام میشود و رکوردی برای ارائه ندارم.

قضاوت و داوری آخر با ادمین مربوطه : @ArenaGameTeam

پ.ن :

* در صورتی صدای دینگ شنیده شود و بالای سر پلیر مربوطه -0 نشان داده شود و تغییری در Armor & HP دیده نشود ، آنگه میتوان گفت آن پلیر متهم به چیت NO-DMG / God-Mode است *

درود کاملا درست گفت باگ ارره هست زیاد پیش میاد اتفاق عجیب و غریبی نیوفتاده.:8: توی ویدیو زیر هم نشون میده که دمج نخوردن این پلیر بخاطر باگ ارره بوده و وقتی من با Tec9 اون جهت رو تیر میزنم هردو دمج خوردن و صدای دینگ و عدد بالای سر نشون داده میشه @ArenaGameTeam

Here

• Thanks 2
ارسال شده در
38 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

درود کاملا درست گفت باگ ارره هست زیاد پیش میاد اتفاق عجیب و غریبی نیوفتاده.:8: توی ویدیو زیر هم نشون میده که دمج نخوردن این پلیر بخاطر باگ ارره بوده و وقتی من با Tec9 اون جهت رو تیر میزنم هردو دمج خوردن و صدای دینگ و عدد بالای سر نشون داده میشه @ArenaGameTeam

Here

@ArenaGameTeam لطفا فیلم رو اسلومشن ببینید ایم هلپر که میره روی بازیکن Amin_Atg دمیج نمیشه ولی بعد از کیل شدن پلیر xwci پلیر Amin_Atg نو دمیجش رو آف میکنه

• Thanks 1
  • Confused 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...