[TF].Mafia ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[TF].Mafia نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @XcWi امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: - رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): فیلم1 --- فیلم 2 توضیحات و شرح ماجرا: سلام و احترام ، این بازیکن مشکوک به استفاده از [ Silent AIM - Less Damage ] استفاده از Less Damage در درگیری ( Fps limit زیر 30 )
H4JZoli ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین @ArenaGameTeam قصد دخالت ندارم ولی این پلیر با این حساب و این همه شکایت یا باید Vac بشه یا تایم بن بیشتر بشه - تشکر از تیم مدیریت . 1
XcWi ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین تهمت کار قشنگی نیستا @ArenaGameTeam اگر خوب مشاهده کنید اینجا اتو 2و2 مشاهده نمیشه که شما و اومدید منو بخاطر cheat و ایم بوت بن کردید برو اینو ببین اگر این ایم بات دارم چرا تیرام میس میره لطفا الکی تهمت نزنید هالا بخاطر رک که لگ میشه تهمت فلان فلان چیته نمیدونم میزنید لطفا با دقت نگا کنید بعد همچنین شما که اومدید گفتید سایلنت ایم من اگه سایلنت ایم داشتم بدون میس میزدمت , F Buget هم لو رفت https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-04_20-16-36-382_c6kv.mp4/ لطفا درست برسی کنید و تهمت نزنید بنده هیچ چیتی ندارم و سبک بازیم از قدیم همینجوره بنده 100بار با امید و امیر fight دادم و پیسی چک شدم هیچ چیتی نداشتم لطفا همینجوری تهمت ول نزنید با تشکر 1
[TF].Mafia ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین دوست عزیز بنده گفتم مشکوکی و ازت در خواست فیلم کردم ! *درخواست اضافه کردن تایم بن این بازیکن به دلیل استفاده از FPSLIMIT کمتر از 30 ( داخل فیلم خودش معلومه ) آخر فیلم خودت ایمت کامل روی من قفل کرد. 1
XcWi ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین داداش چی میگی روبروی منی ایم تو اسمون باشه خوبه ؟
XcWi ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-05_21-21-15-094_3dzg.mp4/ بیا داش این الان گرفتم ولی ببین خدایی پی سیم وقتی رک میگیرم میاد پاین ولی اینو خوب ببین اگه cheat دیدی بعد تهمت بزن موفق پیروز باشید
[TF].Mafia ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین بازیکن از چیت استفاده نمیکند. شکایت رو پس میگیرم
[TF].Mafia ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین بچه جان دلم برات سوخت شکایت پس گرفتم وگرنه fpslimit داخل فیلم خودت مشخصه و بن داره ، داخل سایت خیلی نمک نریز
ارسالهای توصیه شده