[TF].Mafia ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[TF].Mafia نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Niklaus امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: - رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): فیلم توضیحات و شرح ماجرا: سلام و درود ، این بازیکن به وضوح از Silent Aim استفاده میکند. (درخواست فیلم از این بازیکن) 1
Saint ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین درود , در ثانیه 4 ریکورد شما خودتون کنار پلیر تیر میزنید که راحت 2 متر فاصله داره کرایس هیرتون اصلا رو پلیر نیست ولی شما به قدرت هایه ماورا طبیعی اعتقاد دارید و حتما شد من دیگه حرفی ندارم
[TF].Mafia ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین @_FeDeRal_ اولا که نظرت اصلا مهم نیست ، داخل سایت ادمین هست ، ادمین بررسی می کنه. درخواست اخطار به این بازیکن به دلیل دخالت در پست 1
Niklaus ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین درود متاسفانه رکورد این فایت گرفته نشده و دفاعیه ای ندارم در همون لحظه کیل شدن جالبه که تو چت گفتی "رکوردی؟" من هم صادقانه جواب دادم "نه شرمنده دفعه بعدی میگیرم" شما هم جواب دادی "اوکیه" یعنی قضیه همونجا از سمت خودشون حل و فصل شد. حالا برداشتن از همون لحظه شکایت که واقعا قابل درک نیست و خیلی عجیبه ! اگر دارم با همچین پلیرهایی بازی میکنم ترجیح میدم بن بشم.
H4JZoli ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین منم اینجوری Silent میزدم - رکورد نمیگرفتم - اگه داشتم هم میگفتم رکورد ندارم 1
[TF].Mafia ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین @Niklaus دوست عزیز تا جایی که بنده یادمه اصلا همچین حرفی نزدم. میشه دقیقا توضیح بدی که چیش قابل درک نیست ؟
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود. با پلیر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده