Cheater_Azam ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Cheater_Azam نام کاربری ادمین مورد شکایت: @RealMadrid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): VIP نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: ابیوز واضح درخواست انرنک
RealMadrid ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین من از در کمپ اومدم بیرون /Vcar زدم - نه در گیر بودم با کسی نه چیزی . این دیگه چه شکایتی بود 😐
Cheater_Azam ارسال شده در 15 فروردین سازنده ارسال شده در 15 فروردین 4 دقیقه قبل، RealMadrid گفته است: من از در کمپ اومدم بیرون /Vcar زدم - نه در گیر بودم با کسی نه چیزی . این دیگه چه شکایتی بود 😐 شما دیدی دارم میام سمتت /vcar زدی کمپتون خودش ماشین داره 1
RealMadrid ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین مهم نیستی بخوام توضیح بدم اگه رکورد بدر بخوری داری من در خدمتم - نه در گیری بوده نه شما دنبال من بودی . وایسادی SS بگیری فقط . یا حق
ArenaGameTeam ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین درود شکایت شما رد شد , درگیری بین شما و ایشون صورت نگرفته است. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده