[X]Treme ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[X]Treme نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): elite helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): no one مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/ban_by_facism_jici.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: درخواست بیگیری بن بی دلیل ادمین مربوطه رو دارم 1 1 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین درود @Fascism درخواست ارسال مدرک تا 24 ساعت آینده.
[X]Treme ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین 15 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @Fascism درخواست ارسال مدرک تا 24 ساعت آینده. @Fascism منتظریما .. انلاین زیاد میشی آپلود نمیکنی.. 3 1
Fascism ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین ۱ ساعت قبل، [X]Treme گفته است: @Fascism منتظریما .. انلاین زیاد میشی آپلود نمیکنی.. تا ساعاتی دیگه... 9
Fascism ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین ۱ ساعت قبل، Fascism گفته است: تا ساعاتی دیگه... 1 2 3 درضمن توی ویدیو خود پلیر هم اگه دقت کنید ثانیه های آخر سایلنت ایم مشاهده میشه که چجور لاک میکنه رو اسکین 8
BlooDFuRy ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین ۱ ساعت قبل، Fascism گفته است: 1 2 3 درضمن توی ویدیو خود پلیر هم اگه دقت کنید ثانیه های آخر سایلنت ایم مشاهده میشه که چجور لاک میکنه رو اسکین تو فیلم اولی معلومه چیت auto 2 2 حالا چرا؟ چیت اتو ۲ ۲ بعد دو شات خودکار اسکرول میشه رو چِین که ب احتمال فایل cs با ini هستش که با دکمه SR روشن و با دکمه NA آف میشه گلپسر آف کن موقع رکورد میدونم وارن میگیرم ولی یکبار برای اطمینان این چیت رو استفاده کنید میفهمید اگه هم داخل فیلمی که جناب @ReMinDeR قرار دادن توجه کنید متوجه موضوع چیت هلپر میشید 3 1
[X]Treme ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین 23 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @Fascism درخواست ارسال مدرک تا 24 ساعت آینده. 24 ساعت شد.. درخواست آن بن دارم @ArenaGameTeam
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 11 ساعت قبل، Fascism گفته است: 1 2 3 درضمن توی ویدیو خود پلیر هم اگه دقت کنید ثانیه های آخر سایلنت ایم مشاهده میشه که چجور لاک میکنه رو اسکین تو فیلم ۲و۳ یک جا وایستادی گل پسر این که نشد چیت فیلم ۱ تو هم خود @[X]Treme آپلود کرده آیا چیتی میبینی ؟ از نظر من داره ایمش درست میخوره چیت ایم دیده نمیشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 11 ساعت قبل، Fascism گفته است: 1 2 3 درضمن توی ویدیو خود پلیر هم اگه دقت کنید ثانیه های آخر سایلنت ایم مشاهده میشه که چجور لاک میکنه رو اسکین @[X]Treme در صورت داشتن فیلم این 3 تا فایت ارسال کنید. 1
[X]Treme ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین 5 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: @[X]Treme در صورت داشتن فیلم این 3 تا فایت ارسال کنید. عزیز محترم.. ایشون رسما هیچ مدرکی از من ندارن .. ویدیو اول طرف ایستاده!!!!!!!!!!!! ویدیو دوم دو تا شاتش وایستاده اخریش یه گاز کوچیک داده اونم زدم ... یعنی ویدیو سوم که خودم upload کردم و شک برانگیز ترین ویدیو بود رو شما مدرک حساب نمیکنید و ویدیو نرمال شات زدن منو میخواین؟ من اون موقع رکورد نبودم وقتی کیلارو گرفتم گفتم ایشون ادمیه که سر هر کیل شدن میخواد بن بده رکورد رو روشن کردم .. اگه واقعا میخواین دو تا دیگه رو مدرک بگیرید دیگه هیچ حرفی راجب استف این سرور ندارم.. اینهمه پلیر رکورد رو دیدن و نظر دادن منم کاملا میتونم بهتون ثابت بکنم که تو اون ویدیو هیچ چیتی نیست.. قضاوت با خودتون ولی واقعا انصاف نیست رنک دست این ادمای بی لیاقت باشه... 1
[X]Treme ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین 17 ساعت قبل، Fascism گفته است: 1 2 3 درضمن توی ویدیو خود پلیر هم اگه دقت کنید ثانیه های آخر سایلنت ایم مشاهده میشه که چجور لاک میکنه رو اسکین ویدیو یک ثانیه 49 تا 51 رو خوب با دقت و سرعت 0.25 ببین .. ببین چهارشات من چجوری میخوره .. شات 1 دمج شد شات 2 نشد شات 3 شد شات 4 نشد .. بنظرت سایلنت ایم اینجوری کار میکنه؟ حتی ایم من روی کل پلیر نیست زمان چهار شات ..
Fascism ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 1 ساعت قبل، [X]Treme گفته است: ویدیو یک ثانیه 49 تا 51 رو خوب با دقت و سرعت 0.25 ببین .. ببین چهارشات من چجوری میخوره .. شات 1 دمج شد شات 2 نشد شات 3 شد شات 4 نشد .. بنظرت سایلنت ایم اینجوری کار میکنه؟ حتی ایم من روی کل پلیر نیست زمان چهار شات .. توی 2تا از ویدیو ها که اسنایپ هست شما درحال حرکت هم به من تیر زدی حتی یجای فیلم هم مشخصه که 2تا تیر همزمان به بنده میخوره که جدا از ایم بات نو ریلود هم استفاده کردید 8
[X]Treme ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین 5 ساعت قبل، Fascism گفته است: توی 2تا از ویدیو ها که اسنایپ هست شما درحال حرکت هم به من تیر زدی حتی یجای فیلم هم مشخصه که 2تا تیر همزمان به بنده میخوره که جدا از ایم بات نو ریلود هم استفاده کردید @ArenaGameTeam من واقعا جواب ایشونو نمیدم دیگه .. خودتون قضاوت کنین من منتظر آن بنمم .. بیشتر پلیرا این پستو دیدن و میدونن حق با کیه تمام
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود شما آنبن خواهید شد. هلپر خاطی مجازات شده است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده