.BarBoD. ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @.BarBoD. نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Marsh امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 530 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Cheater_Azam @FarBod مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): link link توضیحات و شرح ماجرا: درود در ویدیو مشخصه و روی ماشین وایساده و حتی ننشسته و فقط هم خودش روی ماشین وانتد داره و راننده هم نمیتونه دمیج بده و رکورد ایشونو میخوام که ببینم چطوری ارمورو نصفشو برده با چندتا تیر ایشون اگه وایسه و تیر بزنه عملا ریکویل گانش باید بزرگ شه و همچین اتقاقی برای ایشون نمیوفته و همینطوری تیراش میخوره 1
Marsh ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین تو یا نمیدونی سایلنت ایم و ایم بات چیه یا دنبال زیر بغل ماری که یبار پستت بسته شده باز اومدی گذاشتی. اگه چیت بود تیرا میس نمیرفت دوم اینکه من نشسته بودم باگه اونطوری نشون میده.
.BarBoD. ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین ۱ ساعت قبل، Marsh گفته است: تو یا نمیدونی سایلنت ایم و ایم بات چیه یا دنبال زیر بغل ماری که یبار پستت بسته شده باز اومدی گذاشتی. اگه چیت بود تیرا میس نمیرفت دوم اینکه من نشسته بودم باگه اونطوری نشون میده. داخل رکوردت معلوم میشه نشستی یا نه 1
.BarBoD. ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین @ArenaGameTeam چرا جواب بقیه پستارو میدی اینجارو نگاهم نمیکنی 1
ارسالهای توصیه شده