..[guner].. ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @..[guner].. نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @ExpiraNN امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 100 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aim_bot_-_ezpirran_5ez7.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: با اسنایپ بدون میس ( من داخل ماشین ) 😁
ExpiraNN ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین من که رکورد ندارم ، ولی اگه تو زندگیت یکم اسنایپ زده باشی میفهمی که ماشین تو یک راستا داره میره حتی زیگ زاگی هم نمیره بگی ایم ، تازه کلا دو تا شات خوردی دیگه شکایت واسه چی -ExpiraNN 2
Barad_Deep ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین دوست عزیز داری تو خط راست میری فاصله هم کمه کلا 2 تا تیر میخوری کجاش مشکوکه اخه.
..[guner].. ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین 2 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است: من که رکورد ندارم ، ولی اگه تو زندگیت یکم اسنایپ زده باشی میفهمی که ماشین تو یک راستا داره میره حتی زیگ زاگی هم نمیره بگی ایم ، تازه کلا دو تا شات خوردی دیگه شکایت واسه چی -ExpiraNN اسنایپه ام فور نیس که بیای تق تق دوبار بزنی اونم من تو ماشین درحال حرکت
..[guner].. ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین 46 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: دوست عزیز داری تو خط راست میری فاصله هم کمه کلا 2 تا تیر میخوری کجاش مشکوکه اخه. بیا همین صحنه رو باهم بریم اگه توهم اینجوری زدی که هیچ اگه نزدی ۲۰۰ میل ترنسفر کن حله؟
Barad_Deep ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین 10 ساعت قبل، ..[guner].. گفته است: بیا همین صحنه رو باهم بریم اگه توهم اینجوری زدی که هیچ اگه نزدی ۲۰۰ میل ترنسفر کن حله؟ من خیلی وقته اسنایپ نزدم ولی خیلی اسنایپ پلیر دیدم 10 برار این
..[guner].. ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین 4 ساعت قبل، ..[guner].. گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @..[guner].. نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @ExpiraNN امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 100 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aim_bot_-_ezpirran_5ez7.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: با اسنایپ بدون میس ( من داخل ماشین ) 😁 مدارک دیگه ام دارم اپلود میکنم...
ArenaGameTeam ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین درود. مورد مشکوکی یافت نشد. پلیرایی که دخالت کردند وارن دریافت میکنند. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده