XcWi ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا : درود یکی اومد به من توهین کرد خب بعدش اقای هلپر اومد میوت داد به دلیل کل اونم 2 مین ادمین های مربوط : @ArenaGameTeam @Amir @HaDi
Fascism ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 10 دقیقه قبل، XcWi گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا : درود یکی اومد به من توهین کرد خب بعدش اقای هلپر اومد میوت داد به دلیل کل اونم 2 مین ادمین های مربوط : @ArenaGameTeam @Amir @HaDi خب این چه ربطی به من داشت ؟ 9
XcWi ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین شما باید 2مین میوت بدید طرف توهین کرده بعد شما میوت دادید بخاطر کل
SWAT ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 21 دقیقه قبل، XcWi گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا : درود یکی اومد به من توهین کرد خب بعدش اقای هلپر اومد میوت داد به دلیل کل اونم 2 مین ادمین های مربوط : @ArenaGameTeam @Amir @HaDi درود من گفتم شما به جای پسرم هستید یعنی مثال زدم نگفتم شما پسرم هستید در نتیجه توهین حساب نمیشه 😉 1
XcWi ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین با شما که نبودم با اون یکی بودم که گفت بچه سال 🙂
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود شکایت شما رد شد. مدارک ارسالی کافی نیست. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده