Cheater_Azam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Cheater_Azam نام کاربری ادمین مورد شکایت: @ArenaGameTeam رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): میشه الان بدونم کی تو این اکانت داره به پستا رسیدگی میکنه؟ اگه مشکلتون پلیره بگید من کلنمو میارم ولی این کیه داره رسیدگی مکینه والا از قدیم تو زون بگیر نبود جیل نداشت چه وضع رسیدگیه؟ @HaDi @Amir 1
Fascism ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین 8 دقیقه قبل، Cheater_Azam گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): نام کاربری ادمین مورد شکایت: @ArenaGameTeam رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ):@Cheater_Azam میشه الان بدونم کی تو این اکانت داره به پستا رسیدگی میکنه؟ اگه مشکلتون پلیره بگید من کلنمو میارم ولی این کیه داره رسیدگی مکینه والا از قدیم تو زون بگیر نبود جیل نداشت چه وضع رسیدگیه؟ @HaDi @Amir بیا دورت بگردم زیاد عصبی نشو Afk
Cheater_Azam ارسال شده در 17 فروردین سازنده ارسال شده در 17 فروردین 1 دقیقه قبل، Fascism گفته است: بیا دورت بگردم زیاد عصبی نشو Afk چیشد الان؟ من کجای فیلمم xDD تو هنوز afk in zone نمیدونی یعنی چی داداش چرا رنک دادین به این ناموسا afk in zone یعنی طرف زون گرفته باشه یا هم کلنی هاش گرفته باشن داخل زون afk کرده باشه به هلپراتون یاد بدید ناموسا xDDD
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود لطفا از پست مجدد تاپیک شکایت خودداری کنید. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده