رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @FarBod
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): helper
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): -
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): screenshot_2026-04-06_162906_0nrm.png
توضیحات و شرح ماجرا: درخواست مدرک بن
  • Like 3
arenagame_samp
ارسال شده در
11 ساعت قبل، Fascism گفته است:

تا ساعاتی دیگر... 

اگه امکانش هست یکم سریع تر چون مطمئن هستم بنم به اشتباه بوده 💕❤️

• Like 1
ارسال شده در
5 ساعت قبل، FarBod گفته است:

اگه امکانش هست یکم سریع تر چون مطمئن هستم بنم به اشتباه بوده 💕❤️

Here

• Like 9
ارسال شده در
1 ساعت قبل، Fascism گفته است:

درخواست دخالت ندارم ولی کاش منطقی که باهاش سی ام دی زدی هم تایپ کنی فقط لینک نزاری شما داخل انتریور اسپک شدی که کلا باگ شدی الان طبق فیلم خودت مدارکت تکمیل نیس

ارسال شده در

متاسفانه دیگه به سیستم دسترسی ندارم بدلیل مسافرت ولی auto 2-2 ایی توی مدرکتون مشخص نیست ، احتمال میدم باگ باشه از طریق spec که شما دیدین مخصوصا که هنوز مپ لود نشده ، وگرنه من سوییچ گانم به این صورت هست(ویدیو آپلود روز قبل در سایت هست) ، درخواست آنبن دارم ، شاید با گوشی بتونم وقتمو تو این روزا بگذرونم ❤️💕 @Fascism

ارسال شده در
4 دقیقه قبل، FarBod گفته است:

متاسفانه دیگه به سیستم دسترسی ندارم بدلیل مسافرت ولی auto 2-2 ایی توی مدرکتون مشخص نیست ، احتمال میدم باگ باشه از طریق spec که شما دیدین مخصوصا که هنوز مپ لود نشده ، وگرنه من سوییچ گانم به این صورت هست(ویدیو آپلود روز قبل در سایت هست) ، درخواست آنبن دارم ، شاید با گوشی بتونم وقتمو تو این روزا بگذرونم ❤️💕 @Fascism

در فیلم ارسالی auto 2-2 کامل مشخص هست که حتی گاهی اوقات کاملا سوییچ میشه رو دیگل و اخرشم که انقد کلیک چپو نگه داشتی خودکار دیگل زد فقط اتو 2-2 هستش که روی دیگل چنج میکنه در صورتی که در لوداوت کلس army اسلحه های m4 و mp5 نیز وجود دارد! از این واضح تر به خدا نیست!

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، SWAT گفته است:

در فیلم ارسالی auto 2-2 کامل مشخص هست که حتی گاهی اوقات کاملا سوییچ میشه رو دیگل و اخرشم که انقد کلیک چپو نگه داشتی خودکار دیگل زد فقط اتو 2-2 هستش که روی دیگل چنج میکنه در صورتی که در لوداوت کلس army اسلحه های m4 و mp5 نیز وجود دارد! از این واضح تر به خدا نیست!

خواهشا شما تو هیجا نظر نده فقط حرف الکی میزنی😂 بنظرم از سمپ کلا برو

• Haha 1
ارسال شده در
11 ساعت قبل، SWAT گفته است:

دوست کوچک من ، بنده متوجه زیرکشی شما هستم و در اسرع وقت ویدیو رو به صورت کامل آپلود میکنم که از m4 و mp5 به صورت کامل استفاده کرده بودم ( یه نوبت از اتک دیگر دوستان جلوگیری کردیم ) درباره آخر فیلم هم تمرکزم بخاطر نمردن پلیر مقابلم به هم ریخته بود دوست من ، هرچقدر هم شما ادعای چیتر بودن برای من بکنین بیشتر برام باعث افتخاره 😘 ، اجازه بدید خود ادمینی که بن داده تصمیم آن بن شدن یا نشدن رو بگیره و دیگر عزیزان دخالت نکنند ، بنده متاسفانه یا خوشبختانه بازیم قوی نیست ولی بازی از خودمه و عین سایر عزیزان در زمان *** کلمه فیلتر شده *** از چیت استفاده نمیکنم ❤️💕

• Thanks 2
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...