Akio ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Akio نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @The.Yazid امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 3185 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @SeLTi مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/inshot_20260407_030728365_54ig.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و درود طبق ویدیویی ک ریکورد کردم داخل زون اگه دقت کنین اول ویدیو که اصن پشت کانتینراس و سر گانشم ی تیکه رو به بالاس و تیر میزنه تو هوا و بنده دمیج میشم و ارمم میره ۷۵ درصدش و در ادامشم بدون میس با ۲ تا شات این حجم از دمیج سنگینیو به من وارد میکنه که واقعا جای تعجب داره درخواست بررسی با دقت دارم و بنده مشکوک به چیت اِیم این پلیر هستم!
ArenaGameTeam ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین درود @The.Yazid مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید.
Akio ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۱۸ در 04:10، ArenaGameTeam گفته است: درود @The.Yazid مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید. درود ۲۴ ساعت شد و خبری از ریکورد ایشون نشد
ارسالهای توصیه شده