Hayula ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hayula نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @SaIeh امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:4500 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):-- نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):-- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click Here 1 Click Here 2 توضیحات و شرح ماجرا: مشکوک به لس دمیج -1 -2 کم دمیج شدن زیره چییین سابقه بن در خصوص LessDmg هم داشتن ایشون 4
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود. @SaIeh مدرک و دفاعیه خود را طی ۲۴ ساعت آینده ارسال کنید. 1
SaIeh ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین زیر اره سریع afk میکردم و در میومدم تا سینا بزنش ولی برای بقیهش صحبت خاصی ندارم اونشب هم سرور لگ بود و تو فایت های دیگه مبرهنه هم پینگم نسبتا بالا بود که فکر نمیکنم توی فیلم ها چیزی داشته باشم ازش حالا اگر مهلت کفایت کنه مدارکی از پینگم ( تضمین نمیدم از لحظه فایت باشه ) ارسال میکنم 2
SaIeh ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین https://uupload.ir/view/amir__banz.mp4/ hp من توی فیلم ارسالی اگه روش زوم بشه -5 -7 -10 میشه توی فیلم من پلیر -2 -6 -2 دمیج میشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود شکایت شما رد شد. پلیر خاطی به دلیل afk هنگام درگیری جیل خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده