Seet ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Hayula رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: سلام تو عکس معلومه اینکه اقای @Hayula @Amin_ATG رو برینگ داد چون منو اقای @11MAMAD11 اوجا دراگ کاشته بودیم @Amin_ATG کلس دزد رو برنداشته بود @Hayula @Amin_ATG رو اسپان داد تا کلس دزد رو برداره و دوباره برینگ داد 1
Hayula ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین 51 دقیقه قبل، Seet گفته است: سلام تو عکس معلومه اینکه اقای @Hayula @Amin_ATG رو برینگ داد درود درگیری به اتمام رسیده بود همونطور که در کیل لیست مشخص است بازیکن @Amin_ATG هر دو نفر شما را هلی بلید کرده بود و ما بعد از درگیری رسیدیم و از درگیری پیش آمده اطلاعی نداشتیم! و شما با هلیکوپتر به طور ناگهانی به صحنه درگیری رسیدید و مثل موتور و ماشین هم قابلیت درگیری نداشتید و برینگ قبل از رسیدن شما انجام شده است 51 دقیقه قبل، Seet گفته است: @Amin_ATG کلس دزد رو برنداشته بود @Hayula @Amin_ATG رو اسپان داد تا کلس دزد رو برداره و دوباره برینگ داد من نمیدونستم برای استفاده از قابلیت های رنکم که هزینشو دادم باید از شما اجازه بگیرم! امین به من گفت باگ خورده و من تیچ و مجدد برینگش دادم. 5
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود مدارک شما کافی نیست. جهت اثبات درگیری باید فیلم ارسال کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده