Ali001 ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): MIGA نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Sina رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Master Helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Mr.Rock @BlooDy @FesharBaz @Saint مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لینک لینک2 توضیحات و شرح ماجرا: از رنکهای بالاتر استف انتظار میره حداقل این موارد پیش پا افتاده رو رعایت کنن! @Viper @BlooDy 1 1 2
.BarBoD. ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین قصد دخالت ندارم ولی با اکانت خودت باید پست بزاری💋
Ali001 ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین 5 دقیقه قبل، .BarBoD. گفته است: قصد دخالت ندارم ولی با اکانت خودت باید پست بزاری💋 این اکانت هم شمارش با MIGA یکیه، هم جمیلش. موقعی که ازم شکایت میشه با این اکانت میتونم از خودم دفاع کنم ولی موقع شکایت باید اکانت اصلی باشه؟ اکانت بنده به دلیل گفتن حقایق از سایت محروم شد، بگید آنبن بدن چشم باهاش پست میذارم @FesharBaz @[Ali]VayKinG در جریان هستن.
Sina ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود زون اصلا بگیر نبوده در اون لحظه و اینکه من از قبل در حالت Afk بودم مدرکتم چیز خاصی نشون نمیده والا از شکایت های الکی خودداری کنید.
Ali001 ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین 16 دقیقه قبل، Sina گفته است: درود زون اصلا بگیر نبوده در اون لحظه و اینکه من از قبل در حالت Afk بودم مدرکتم چیز خاصی نشون نمیده والا از شکایت های الکی خودداری کنید. لطفا لینک دوم رو چک کنید، میبینید که زون بگیر بوده. کیل لیست هم شهادت میده که شما از قبل در حالت afk نبودید و فایت میدادید. نیاز باشه مدارک و رکورد هم موجوده، ولی مدارک کامله و نیازی نمیبینم. تصمیم با ادمین.
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین سلام. لطفا با اکانت اصلی شکایت را ثبت کنید. توجه داشته باشید تعداد ثبت شکایت در روز بر اساس گروه کاربری شما می باشد و استفاده از مولتی برای ثبت شکایات مجاز نیست.
ارسالهای توصیه شده