.BarBoD. ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @.BarBoD. نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Saint امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): idk نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @ALiDyNaMiC مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): link توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و درود درخواست رکورد از این بازیکن دارم که هیچ میسی نمیده و سایلنت یوز میده.
Saint ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود من فیلم این قسمت رو ندارم ولی اگه فیلم کامل باشه من 2 3 تا میس میدم و بعدش کیلت میکنم اگه سایلنت بود همین موقع که از ماشین پیاده میشدی مرده بودی 1
.BarBoD. ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین 10 دقیقه قبل، Saint گفته است: درود من فیلم این قسمت رو ندارم ولی اگه فیلم کامل باشه من 2 3 تا میس میدم و بعدش کیلت میکنم اگه سایلنت بود همین موقع که از ماشین پیاده میشدی مرده بودی ای بابا فقط فیلم این یه تیکرو نداری؟ فیلم کامله و دقیقا از شروعه فایت هست و زمانی که من از ماشین پیاده میشم هر چیتیم بزنی دمیج نمیشم💋 @ArenaGameTeam درخواست رسیدگی و بن
.BarBoD. ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین اینم از رکوردی که میگی میس دادی شات اولتم خورد. link 1
Saint ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نمیدونم والا شما هم سریع کیل میشید میرید سایت اگه ادمین اینو چیت بدونه من حرفی ندارم بعدشم من از وقتی میام تو گیم که ریکوردمو روشن نمیکنم تا اخری که تو گیمم تو یهو اومدی جلوم 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود. درخواست شما رد شد. بسته شد.درود. 1
ارسالهای توصیه شده