MIGA ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): MIGA نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @AQ[A]LI امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 6114 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @FesharBaz @BlooDy @Demeter @Saint مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لینک توضیحات و شرح ماجرا: پلیر از فست ریکانکت استفاده کرده که نیاز به کلو سمپ فانس داره. کمتر سیستمی توانایی اینو داره که با همچین سرعتی بعد از کیک وارد سرور بشه! بدون شک ایشون از فست ریکانکت استفاده کردن. البته حالت دومی هم وجود داره، ایشون 5070 با 9800 x3d رو سیستمش داره ( فکر کن با این سیستم سمپ بازی کنی). در ضمن پیشنهادی براتون دارم، قبل از درخواست ورود به استف کلو سمپ فانس گیمتون رو پاک کنید. شاید اینطوری احتمال اینکه بتونید وارد تیم استف بشید بیشتر بشه. @Viper 1
MIGA ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین مجازات استفاده از تقلب و مود: مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر میشود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب برتری نسبی پلیری بر پلیر دیگر شود مانند Anti fall of bike - Fast Heli: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN سابقه موضوع بسیار مهمیه! @ArenaGameTeam @Viper
AQ[A]LI ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین هم اکنون، MIGA گفته است: مجازات استفاده از تقلب و مود: مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر میشود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب برتری نسبی پلیری بر پلیر دیگر شود مانند Anti fall of bike - Fast Heli: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN سابقه موضوع بسیار مهمیه! @ArenaGameTeam @Viper 1. مود من نظم سرور رو ریخته به هم ؟ 2. پک من نشونه رو عوض نکرده که فقط رنگ hp با رنگ پول هارو عوض کرده آیا این مشکلی داره ؟ 3. من سر مود بن نشدم که های میگی سابقه خیلی مهمه😉
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود @AQ[A]LI لطفا مدارک خود را بصورت کامل و بدون کات خوردگی ارسال کنید.
AQ[A]LI ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین 9 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @AQ[A]LI لطفا مدارک خود را بصورت کامل و بدون کات خوردگی ارسال کنید. ارسال کردم دیگه
ArenaGameTeam ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود. با پلیر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده