Fascism ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): All مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: درود همینطور توی ریکوردی که خود پلیر گزاشته از مود FPS استفاده شده که این مود موجب برتری مطلق این پلیر نسبت به سایر پلیر ها هست و نیاز به Cleo و SF داره و مجازاتش محرومیت از سروره ! قوانین مربوط به استفاده از مودها و تقلبها شما مجاز به استفاده از هر مود یا تقلبی که موجب برتری نسبی یا مطلق شما بر پلیر دیگری شود نیستید؛ برای مثال: مودهایی که موجب تغییر آب و هوا شود. مودهایی که باعث Tuning وسایل نقلیه شود. مودهایی که موجب حرکت سریعتر یا عدم خستگی کاراکتر شما شود. مودهایی که موجب تغییر نشانهی اسلحهی شما شود. مودهایی که موجب اجرای انیمیشنهای خارج از محیط لانچر SA:MP شود. مودهایی که موجب دیدن یا پیدا کردن پلیرهای دیگر از پشت دیوار یا مناطق غیرقابل دسترس شود. مود و اسکریپتهایی که موجب حرکات اتوماتیک یا انجام یک عمل خاص به صورت تکراری شود. مواردی مانند fpslimit که موجب ایجاد تفاوت در دمیج و غیره شود. داشتن هرگونه فایل Cleo یا Lua و SampFuncs یا MoonLoader در پوشهی گیم یا مخفی کردن آنها با نرمافزارهای مختلف ممنوع بوده و با برخورد همراه است. در صورت داشتن این فایلها، آنها را سریعاً از پوشهی گیم خود حذف کنید. 1
Omen ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین اولن که نه کلو دارم نه sf فقط asi loader دارم که اونم بخاطر اینکه بتونم تا اونجایی که سیستمم میکشه بتونم از اف پی اسش استفاده کنم و تنها چیزی که دارم اینه و سنس فیکس که میتونی سنس موس رو خودت به صورت دلخواه حساسیتش رو کم کنی یا زیاد من تو حساس ترین سرور ها هم رفتم با اینا هیچ مشکلی نداشتن و بنظر خودمم هیچ مشکلی نداره اگه بخاطر انلاک اف پی اس بن شم یا بگن حذف کن از سرور بای میدم
ReMinDeR ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین 35 دقیقه قبل، Fascism گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): All مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: درود همینطور توی ریکوردی که خود پلیر گزاشته از مود FPS استفاده شده که این مود موجب برتری مطلق این پلیر نسبت به سایر پلیر ها هست و نیاز به Cleo و SF داره و مجازاتش محرومیت از سروره ! قوانین مربوط به استفاده از مودها و تقلبها شما مجاز به استفاده از هر مود یا تقلبی که موجب برتری نسبی یا مطلق شما بر پلیر دیگری شود نیستید؛ برای مثال: مودهایی که موجب تغییر آب و هوا شود. مودهایی که باعث Tuning وسایل نقلیه شود. مودهایی که موجب حرکت سریعتر یا عدم خستگی کاراکتر شما شود. مودهایی که موجب تغییر نشانهی اسلحهی شما شود. مودهایی که موجب اجرای انیمیشنهای خارج از محیط لانچر SA:MP شود. مودهایی که موجب دیدن یا پیدا کردن پلیرهای دیگر از پشت دیوار یا مناطق غیرقابل دسترس شود. مود و اسکریپتهایی که موجب حرکات اتوماتیک یا انجام یک عمل خاص به صورت تکراری شود. مواردی مانند fpslimit که موجب ایجاد تفاوت در دمیج و غیره شود. داشتن هرگونه فایل Cleo یا Lua و SampFuncs یا MoonLoader در پوشهی گیم یا مخفی کردن آنها با نرمافزارهای مختلف ممنوع بوده و با برخورد همراه است. در صورت داشتن این فایلها، آنها را سریعاً از پوشهی گیم خود حذف کنید. fps unlocker یک نوع مود هستش که هم نسخه بدون کلو و هم نسخه با کلو وجود داره و هیچ چیتی حساب نمیشه شمام اگه سیستمتون میکشه میتونین استفاده کنید. بجای کشیدن زیر پلیرهای سرور و بهم ریختن نظم سرور سعی کنید 2 2 یاد بگیرید که الان مجبور نباشید 4 4 بززنید. ( دخالت نبود و فقط جهت اطلاع دادن گفتم ) 3
Fascism ارسال شده در 20 فروردین سازنده ارسال شده در 20 فروردین 1 ساعت قبل، ReMinDeR گفته است: fps unlocker یک نوع مود هستش که هم نسخه بدون کلو و هم نسخه با کلو وجود داره و هیچ چیتی حساب نمیشه شمام اگه سیستمتون میکشه میتونین استفاده کنید. بجای کشیدن زیر پلیرهای سرور و بهم ریختن نظم سرور سعی کنید 2 2 یاد بگیرید که الان مجبور نباشید 4 4 بززنید. ( دخالت نبود و فقط جهت اطلاع دادن گفتم ) یکی اینو باید به خودت میگفت که کل کلنت به علاوه ی خودت تو 2ساعت بخاطر چیت بن شدید پاک تر از من تو سرور وجود نداره گل پسر. در ضمن سعی کن دفعه های بعد که از گیمت خواستی ریکورد بگیری اسنایپ نداشته باشی 1 1
ReMinDeR ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین 33 دقیقه قبل، Fascism گفته است: یکی اینو باید به خودت میگفت که کل کلنت به علاوه ی خودت تو 2ساعت بخاطر چیت بن شدید پاک تر از من تو سرور وجود نداره گل پسر. در ضمن سعی کن دفعه های بعد که از گیمت خواستی ریکورد بگیری اسنایپ نداشته باشی من برا کراس هیر اسنایپ مود غیر مجاز که شبیه سایلنت ایمه بن شدم xD اره پاکی ولی الان 4 4 داری میزنی ماکه بخیل نیستیم بزن
AQ[A]LI ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین ماشاالله انشالله که اینطور باشه سعی کن پر قدرت ادامه ندی
ArenaGameTeam ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود. @Omen لطفا یک ویدیو ارسال کنید که بصورت کامل در پوشه سمپ نصب شده نشان دهید که این مود بدون کلو ، سمپ فانس یا مود لودر کار میکند. سپس داخل سرور بروید و fps خود را نشان دهید.
Omen ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین 8 دقیقه قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. @Omen لطفا یک ویدیو ارسال کنید که بصورت کامل در پوشه سمپ نصب شده نشان دهید که این مود بدون کلو ، سمپ فانس یا مود لودر کار میکند. سپس داخل سرور بروید و fps خود را نشان دهید. https://s13.uupload.ir/files/hadig/7.mp4?play 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود استفاده از این مود موردی ندارد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده