Mr.Rock ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):Mr.Rock نام کاربری ادمین مورد شکایت: Lu30ifeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):OWNER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):-- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا:داشتیم فایت میدادیم من اصلا ای اف کی نکردم
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود. @Lu3ifeR لطفا مدارک جیل پلیر را قرار دهید.
Lu3ifeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین سی ام دی ایدی اشتباه خورده همون لحظه هم انجیل دادم اگه نیازه اسکرینشو اپ کنم
Mr.Rock ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین من میخواستم زون بگیرم گانامم پرید انجیل بدرد خودت میخوره ایشون داره دروغ میگه کسیو بعد من جیل نداد و از رو فشار این کارو کرد 1
Lu3ifeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 10 تا شکایت بی مورد کردید که همش رد شده یه بار سی ام دی اشتباه زدم که انجیلتم دادم ابیوزه سطح بالایی نیست 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین @Lu3ifeR لطفا مدرک آنجیل را ارسال کنید.
Lu3ifeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین سرچ کردم انگار اسکرین گرفته نشده ولی خودش داره تایید میکنه که انجیل شده میتونید لاگ هم چک کنید هم اکنون، Mr.Rock گفته است: من میخواستم زون بگیرم گانامم پرید انجیل بدرد خودت میخوره ایشون داره دروغ میگه کسیو بعد من جیل نداد و از رو فشار این کارو کرد : اشاره به بعد از انجیل شدن
ArenaGameTeam ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود ادمین خاطی به دلیل عدم ارسال مدرک و اقدام اشتباه دوباره , آنرنک خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده