Fascism ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین نام کاربری کسی که شکایت دارد: Fascism نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Omen نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: player مدارک شکایت: Here توضیحات: سایلنت ایم که تابلوعه ولی مدرک بزار ادمین مربوطه: @ArenaGameTeam 1
Omen ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 14 دقیقه قبل، Fascism گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: Fascism نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Omen نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: player مدارک شکایت: Here توضیحات: سایلنت ایم که تابلوعه ولی مدرک بزار ادمین مربوطه: @ArenaGameTeam ایم بود که زنده نبودی با اره بزنی همینطور تلاش کن با ریپورت های الکی منو بن بدی ببینم به کجا میرسی 1
Fascism ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین ریکورد بزار عزیزم انجمن جای کلکل نیست
Omen ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 3 ساعت قبل، Fascism گفته است: ریکورد بزار عزیزم انجمن جای کلکل نیست https://s33.uupload.ir/files/hadigand0m/game.2.mp4?play 1
Fascism ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین 2 دقیقه قبل، Omen گفته است: https://s33.uupload.ir/files/hadigand0m/game.2.mp4?play 800مگ؟ کاش درست کردن ستینگ ریکورد رو بلد بودی بعدشم این چه ربطی به شکایت من داشت دقیقا اشتباه گزاشتی؟
Omen ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 1 دقیقه قبل، Fascism گفته است: 800مگ؟ کاش درست کردن ستینگ ریکورد رو بلد بودی بعدشم این چه ربطی به شکایت من داشت دقیقا اشتباه گزاشتی؟ ریپورت دادی ایم بات کسی محل سگ بهت نداد ریپورتو دوباره گذاشتی منم ریکورد گرفتم که بقیه ببینن کجا ایم باته موقعی که تو منو ریپورت کردی من اصن نمیدونستم تو کی هستی بی دلیل اومدی گیر دادی ایم باتم؟ خو کو؟ ویدیو زیاد هست از فایت این نصفشه تازه میگی 800مگ؟ دارم با کیفیت فول اچ دی ریکورد میکنم نه مس تو که کیفیت ویدیوت مثل خودت .....
Fascism ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین @ArenaGameTeam 2 دقیقه قبل، Omen گفته است: ریپورت دادی ایم بات کسی محل سگ بهت نداد ریپورتو دوباره گذاشتی منم ریکورد گرفتم که بقیه ببینن کجا ایم باته موقعی که تو منو ریپورت کردی من اصن نمیدونستم تو کی هستی بی دلیل اومدی گیر دادی ایم باتم؟ خو کو؟ ویدیو زیاد هست از فایت این نصفشه تازه میگی 800مگ؟ دارم با کیفیت فول اچ دی ریکورد میکنم نه مس تو که کیفیت ویدیوت مثل خودت .....
Detroit ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین حاجی میگم چرا این رکورده دانلود نمیشه فکر کردم ۸۰ مگه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Omen ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 21 دقیقه قبل، Shobeyr گفته است: حاجی میگم چرا این رکورده دانلود نمیشه فکر کردم ۸۰ مگه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دفعه بعد درستش میکنم😂 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود در مدارک ارسالی شما چیت یافت نشد. @Omen لطفا برای دفعات بعد رکورد درگیری و ... را با حجم منصفانه ارسال کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده