pouy_w ارسال شده در 20 شهریور، 1398 ارسال شده در 20 شهریور، 1398 در حال دزدی از کازینو بودم که اومدن بکشن مارو متم فرار کردم و جونم کم بود ولی تونستم فرار کنم ولی ادمین .SweeT. ماشین منو منفجر کرد و همین باعث کشته شدن من شد من کلی وایستاده بودم برای کازینو و خیلی تفنگ گرفته بودم و بالاخره دزدی کردم ولی بخاطر ادمینی که سو استفاده کرد کشته شدم و نتونستم دزدی کنم می خواهم ۱۰۰ درصد این موضوع پیگیری بشه با تشکر 1
_[Ali$a]_ ارسال شده در 20 شهریور، 1398 ارسال شده در 20 شهریور، 1398 با اینکه اون بالا اطلاعات شکایت رو ننوشتی و مدرکی نداری ولی من هم در آن دزدی حضور داشتم و شاهد این قضیه هستم. 1
Made ارسال شده در 20 شهریور، 1398 ارسال شده در 20 شهریور، 1398 در 5 دقیقه قبل، _[Ali$a]_ گفته است : با اینکه اون بالا اطلاعات شکایت رو ننوشتی و مدرکی نداری ولی من هم در آن دزدی حضور داشتم و شاهد این قضیه هستم. منم بودم اون موقع جونش کم بود ولی فرار کرده بود میتونست بره راحت ادمین منفجرش کرد 2
pouy_w ارسال شده در 20 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 20 شهریور، 1398 امیدوارم ادمین ها زودتر پیگیری بکنن چون ۲ نفر هم شاهد دارم
HaDi ارسال شده در 20 شهریور، 1398 ارسال شده در 20 شهریور، 1398 درود دوست عزیز برای شکایت از ادمین ها با استفاده از فرم شکایت کنید و همینطور مدرک تهیه کنید.
ارسالهای توصیه شده