رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):@Nemesis_
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Lu30ifeR
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):OWNER
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):--
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):c0cb-sa-mp-009.png

توضیحات و شرح ماجرا : ایشون کلان فک کنم تازه با رنک اشناییت پیدا کردن نمیدونن باید چجوری استفاده کنن هر اتفاقی میافته jail میکنه باورم نمیشه بهش رسیدگی نمیشه نظم سرورو داره به هم میزنه با این کاراش .

arenagame_samp
ارسال شده در
38 دقیقه قبل، _Lu3ifeR گفته است:

این هیچ ربطی به fpslimit نداره معلومه که این دوست عزیزمون بخاطره اینکه نتونسته بزنه و مرده یکم فشار روش اومده اذیت شده

یه پلیر که وایساده هیچ کاری نمیکنه نمیشه با یکی که وسط فایته مقایسه کرد

• Like 1
ارسال شده در
هم اکنون، Omen گفته است:

این هیچ ربطی به fpslimit نداره معلومه که این دوست عزیزمون بخاطره اینکه نتونسته بزنه و مرده یکم فشار روش اومده اذیت شده

دست خودت نیست اینو قبول دارم چون مشکل از تجربه ایه که نداری. پیشنهاد میکنم چند روز بیشتر سمپ بازی کنی و متوجه خواهی شد fpslimit چیه

همین که نفهمیدی لیمیت چیه تجربه 6 سال سمپ خودتو نقض کردی. یا شاید شیش سال فقط جی تی ای افلاین بازی کردی.

درخواست وارن به دلیل ورود الکی به پست و گمراه کردن ادمین ها با کم تجربگیش و اشتباهاتش

Fpslimit 20 Test

Fpslimit 90 Test

این دوتا ویدیو رو ببین یکم تجربه کسب کن گل پسر

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Lu3ifeR گفته است:

دست خودت نیست اینو قبول دارم چون مشکل از تجربه ایه که نداری. پیشنهاد میکنم چند روز بیشتر سمپ بازی کنی و متوجه خواهی شد fpslimit چیه

همین که نفهمیدی لیمیت چیه تجربه 6 سال سمپ خودتو نقض کردی. یا شاید شیش سال فقط جی تی ای افلاین بازی کردی.

درخواست وارن به دلیل ورود الکی به پست و گمراه کردن ادمین ها با کم تجربگیش و اشتباهاتش

Fpslimit 20 Test

Fpslimit 90 Test

این دوتا ویدیو رو ببین یکم تجربه کسب کن گل پسر

بسوزه پدر تجربه  697#

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...