Fascism ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @ReMinDeR امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 10k رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): All مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): 1 2 3 4 درود ایم بات بسیار واضحه ایشون و کلنش هم که کلا اکانت هاشون این روزا بخاطر چیت همه VACBAN هستند خودش که با مولتیای بقیه معمولا میاد چیت تست میکنه و کمتر روی اکانت خودش چیت یوز میده. توی مدارک واضحه یک سمت دیگه رو داره تیر میزنه ولی تیراش یهو میچسبه به من که نشون دهنده سایلنت ایم قوی یا همون ایم هکه 2 3 روز هم از آنبنش گذشته چند هفته پیش به دلیل چیت و مود غیرمجاز بن شده بود و درخواست VACBAN اکانت این پلیر چیتر و نو اسکیل رو دارم. @ArenaGameTeam 4 1 1
ReMinDeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود! طبق فیلمایی که خودتون گزاشتین به غیر جوسازی و زیرکشی هیچی دیگه ندیدم حتی بنظرم نیازی نیس فیلم اپ کنم با 140 روز پلی تایم این دمیج تازه دمیج کمیه. تمامی فیلم فایت ها موجوده ادمین تایید کنن ارسال میشه @ArenaGameTeam **در ضمن بنده عضو همه حساب نمیشم که بخای با 4 تا فیلم وک بنم کنی** 4 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود @ReMinDeR لطفا ویدیو درگیری مورد 4 رو ارسال کنید.
ReMinDeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین 4 دقیقه قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @ReMinDeR لطفا ویدیو درگیری مورد 4 رو ارسال کنید. Click بدون Cleo - مود غیرمجاز 5 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود در ویدیو ارسالی چیت یافت نشد, موفق باشید. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده