ReMinDeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @ReMinDeR نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial 1 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): God مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: درخواست مدرک 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود @SWAT مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید. 1 1
SWAT ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین 10 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @SWAT مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید. از تاریخ مدرک ارسالی بیش از ۷۲ ساعت سپری شده است! تاریخ مدرک 2026/04/07 تاریخ امروز 2026/04/11
SWAT ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین 21 دقیقه قبل، ArenaGameTeam گفته است: @SWAT هیچ مدارکی برای ارائه ندارید ؟ در اسکرین شات اول میبینید که بازیکن Dynamic فحاشی ناموسی کردن و آیدیشون 37 هست و بنده به دلیل کار نکردن عدد 3 کیبرد اشتباها عدد 7 رو به تنهایی تایپ کردم و بازیکن reminder میوت شدند اسکرین اول: Screen 1 در اسکرین شات دوم میبینید که تو چت هلپر درخواست کردم ایشونو آنمیوت بدن چون خودم دسترسی به دستور /Unmute نداشتم چون رنکم Trial 2 هستش Screen 2 در اسکرین شات سوم ایشون به سرعت توسط های رنک @KHaEN آنمیوت شدند! Screen 3 به دلیل شلوغی سرور در روزهای اخیر و بیزی بودن استف این اشتباهات کوچک پیش می آید و امری طبیعی است تصمیم نهایی به عهده @ArenaGameTeam بدرود..... 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود دفاعیه هلپر در این مورد برای بار اول مورد پذیرش واقع شد. میوت شما به اشتباه انجام شده و بلافاصله آنمیوت شدید. در صورت تکرار برخورد میشود. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده