Lu3ifeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Lu3ifeR نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: _Nemesis امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 10k رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ___ نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):__ مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: همه چی مشخصه نو ریلود 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود @Nemesis_ درخواست ارسال مدرک و دفاعیه خود تا 24 ساعت آینده.
Nemesis_ ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین من اصلا ویدیو رکورد نکردم اما این باگه سمپه واقعا شما نمیتونید اینو متوجه بشید؟ مگه مغز خر خوردم جلو کسی که همش رو فیلمه no reload بزنم xD این باگه سمپه وقتی طرف رو به روییت میمیره این اتفاق زیاد میافته وگرنه من اینجا داشتم 2-2 میزدم اتفاقا برام جالب شد داشت تو چت میگفت 8-8 زدی در حالی که اصن نمیفهمیدم داره چی میگه این باگه ولی خوددانی التماس تفکر. 1
Nemesis_ ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین من اصلا ویدیو رکورد نکردم اما این باگه سمپه واقعا شما نمیتونید اینو متوجه بشید؟ مگه مغز خر خوردم جلو کسی که همش رو فیلمه no reload بزنم xD این باگه سمپه وقتی طرف رو به روییت میمیره این اتفاق زیاد میافته وگرنه من اینجا داشتم 2-2 میزدم اتفاقا برام جالب شد داشت تو چت میگفت 8-8 زدی در حالی که اصن نمیفهمیدم داره چی میگه این باگه بعد اینکه ویدیو دو ثانیه میفرستی ویدیو کامل بفرس همه ببینن دارم کلان 2-2 میزنم ولی خوددانی . التماس تفکر.
Lu3ifeR ارسال شده در 22 فروردین سازنده ارسال شده در 22 فروردین باگ سمپ 4 4 میخوره نه 8 8 اگه اینطوریه که ماهم نوریلود بزنیم ربطش بدیم به باگ سمپ ریکوردتو بفرست حرفی نمیمونه
Nemesis_ ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین اگر دقت کنی دوبار اتیش از سره گان میزنه بیرون یعنی 4-4 زدم وقتی hpt کم بود. دنبال چی میگردی؟ xD 1
Lu3ifeR ارسال شده در 22 فروردین سازنده ارسال شده در 22 فروردین 8 8 زدی ریکورد خودش داره حرف میزنه الان از چی داری فرار میکنی چه ربطی به به اچ پی داره باور کن خودتم نمیدونی چی داری میگی ریکورد درگیری رو بزار معلوم میشه چی بر چیه داری میگی مغز خر خوردم جلو کسی که همش ریکورد میگیره چیت بزنم؟ پس چرا فیلم نگرفتی؟ با اینکه میدونستی؟چرا حرف خودتو نقض میکنی اگه قراره نوریلود بزنی بگی باگ سمپ بوده که از فردا همه نوریلود نصب میکنن میگن باگ سمپ بوده جیت زدنم حدی داره ولی اخه نوریلود که به اون ضایعیه انتخاب کردی؟ فیلم تو زون اجباریه که نگرفتی بایدم فیلم نداشته باشی
Nemesis_ ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین شما مصرف موادتون وقتی میره بالا اینجوری میشید؟ قشنگ معلومه تازه اومدی سمپ متوجه نمیشی چی میگم من دیگه حرفی ندارم ادمین خودش تصمیم میگیره اصن ضایعس که باگه تو میخوای کره گیری کنی عزیزم. نمیشه که اینجوری مگه میزاریم که از این کارا کنی xD بشین با خودت حرف بزن شاید اروم شی ما خودمون از خودمون مطمعنیم عزیز. 1 1
Lu3ifeR ارسال شده در 22 فروردین سازنده ارسال شده در 22 فروردین 1 دقیقه قبل، Nemesis_ گفته است: شما مصرف موادتون وقتی میره بالا اینجوری میشید؟ قشنگ معلومه تازه اومدی سمپ متوجه نمیشی چی میگم من دیگه حرفی ندارم ادمین خودش تصمیم میگیره اصن ضایعس که باگه تو میخوای کره گیری کنی عزیزم. نمیشه که اینجوری مگه میزاریم که از این کارا کنی xD بشین با خودت حرف بزن شاید اروم شی ما خودمون از خودمون مطمعنیم عزیز. بله ادمین تصمیم میگیره چیت شما کامل مشخصه ریکورد از زون اجباریه نگرفتی چون داشتی چیت میزدی مطعمن بودن از خودت اینجا بدرد کسی نمیخوره اقای مطعمن فیلم فایتو بزار تا ادمینم مطمعن شه
ArenaGameTeam ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود به دلیل عدم ارسال ریکورد مجازات خواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده