رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Lu3ifeR
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: _Nemesis
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 10k
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ___
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):__
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): Click
توضیحات و شرح ماجرا: همه چی مشخصه نو ریلود

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

من اصلا ویدیو رکورد نکردم اما این باگه سمپه واقعا شما نمیتونید اینو متوجه بشید؟ مگه مغز خر خوردم جلو کسی که همش رو فیلمه no reload بزنم xD این باگه سمپه وقتی طرف رو به روییت میمیره این اتفاق زیاد میافته وگرنه من اینجا داشتم 2-2 میزدم اتفاقا برام جالب شد داشت تو چت میگفت 8-8 زدی در حالی که اصن نمیفهمیدم داره چی میگه این باگه ولی خوددانی 

التماس تفکر.

• hungry 1
ارسال شده در

من اصلا ویدیو رکورد نکردم اما این باگه سمپه واقعا شما نمیتونید اینو متوجه بشید؟ مگه مغز خر خوردم جلو کسی که همش رو فیلمه no reload بزنم xD این باگه سمپه وقتی طرف رو به روییت میمیره این اتفاق زیاد میافته وگرنه من اینجا داشتم 2-2 میزدم اتفاقا برام جالب شد داشت تو چت میگفت 8-8 زدی در حالی که اصن نمیفهمیدم داره چی میگه این باگه بعد اینکه ویدیو دو ثانیه میفرستی ویدیو کامل بفرس همه ببینن دارم کلان 2-2 میزنم ولی خوددانی .

التماس تفکر.

ارسال شده در

باگ سمپ 4 4 میخوره نه 8 8 اگه اینطوریه که ماهم نوریلود بزنیم ربطش بدیم به باگ سمپ

ریکوردتو بفرست حرفی نمیمونه

ارسال شده در

8 8  زدی

ریکورد خودش داره حرف میزنه الان از چی داری فرار میکنی چه ربطی به به اچ پی داره باور کن خودتم نمیدونی چی داری میگی

ریکورد درگیری رو بزار معلوم میشه چی بر چیه

داری میگی  مغز خر خوردم جلو کسی که همش ریکورد میگیره چیت بزنم؟ پس چرا فیلم نگرفتی؟ با اینکه میدونستی؟چرا حرف خودتو نقض میکنی

اگه قراره نوریلود بزنی بگی باگ سمپ بوده که از فردا همه نوریلود نصب میکنن میگن باگ سمپ بوده

جیت زدنم حدی داره ولی اخه نوریلود که به اون ضایعیه انتخاب کردی؟

فیلم تو زون اجباریه که نگرفتی بایدم فیلم نداشته باشی

ارسال شده در

شما مصرف موادتون وقتی میره بالا اینجوری میشید؟ قشنگ معلومه تازه اومدی سمپ متوجه نمیشی چی میگم من دیگه حرفی ندارم ادمین خودش تصمیم میگیره اصن ضایعس که باگه تو میخوای کره گیری کنی عزیزم.

نمیشه که اینجوری مگه میزاریم که از این کارا کنی xD بشین با خودت حرف بزن شاید اروم شی ما خودمون از خودمون مطمعنیم عزیز.

• Sad 1
  • hungry 1
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Nemesis_ گفته است:

شما مصرف موادتون وقتی میره بالا اینجوری میشید؟ قشنگ معلومه تازه اومدی سمپ متوجه نمیشی چی میگم من دیگه حرفی ندارم ادمین خودش تصمیم میگیره اصن ضایعس که باگه تو میخوای کره گیری کنی عزیزم.

نمیشه که اینجوری مگه میزاریم که از این کارا کنی xD بشین با خودت حرف بزن شاید اروم شی ما خودمون از خودمون مطمعنیم عزیز.

بله ادمین تصمیم میگیره چیت شما کامل مشخصه ریکورد از زون اجباریه نگرفتی چون داشتی چیت میزدی

مطعمن بودن از خودت اینجا بدرد کسی نمیخوره اقای مطعمن

فیلم فایتو بزار تا ادمینم مطمعن شه:26:

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...