Hayula ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hayula نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @TheMrRoozbeh امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:--- رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):---- نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):---- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/mrruzbeh_1jfd.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: همش -۱ -۲ -۱ -۲ درخواست فیلم + ایشون سابقه بن lessDmg هم داشتن
ArenaGameTeam ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود @TheMrRoozbeh مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید.
Hayula ارسال شده در 22 فروردین سازنده ارسال شده در 22 فروردین با توجه به سابقه خراب این پلیر درخواست بن تایم بالا رو دارم با تشکر
Homelander ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 17 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود @TheMrRoozbeh مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید. درود https://s5.uupload.ir/files/roozbeham/VID_20260412_124511.mp4 همونطور که هم توی فیلم خودشون هم فیلم بنده میبینید Hp کم میشه منتها عدد بالاسرش درست نشون نمیده و این باگ مربوط به سروره و قبلا هم 15 ساعت قبل، Hayula گفته است: با توجه به سابقه خراب این پلیر درخواست بن تایم بالا رو دارم با تشکر بعید بدونم صلاحیت دخالت ، قضاوت و تصمیم گیری توی امور مدیریت رو داشته باشید
Hayula ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین با سلام در فیلم ارسالی چیت Auto 2-2 کاملا مشهود و واضح است پلیر در تمام مدت روی دیگل سوییچ میکند و حتی یک 4-4 هم نمیزند در اخر ویدیو میپرد و استان میشود و چت را باز میکند و مجدد اسلحه ۲-۲ میشود!!!!! درخواست برخورد!
Homelander ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 4 ساعت قبل، Hayula گفته است: با سلام در فیلم ارسالی چیت Auto 2-2 کاملا مشهود و واضح است پلیر در تمام مدت روی دیگل سوییچ میکند و حتی یک 4-4 هم نمیزند در اخر ویدیو میپرد و استان میشود و چت را باز میکند و مجدد اسلحه ۲-۲ میشود!!!!! درخواست برخورد! صدای موس و کیبورد بک گراند هست دارم ۲ـ۲ میکنم😂😂 تا کِی میخواید دنبال زیرکشی باشید؟😂 در ضمن ببخشید دیگه ما قول میدم سری های بعدی حتما توی فایت هامون ۴ ۴ بزنیم
Cheater_Azam ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 13 دقیقه قبل، M4A1 گفته است: صدای موس و کیبورد بک گراند هست دارم ۲ـ۲ میکنم😂😂 تا کِی میخواید دنبال زیرکشی باشید؟😂 در ضمن ببخشید دیگه ما قول میدم سری های بعدی حتما توی فایت هامون ۴ ۴ بزنیم طبیعیه بلاخره لیدرشون ۲ ۲ بلد نیس الان داره ۴ ۴ میزنه بعد بن شدنش بایدم به این بگن اتو ۲۲ دیگه دوروز فان پلی دادیم گفتیم چیت بزنیم فکر کردن چیتریم☺️ # آرمین 4 4 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین درود در مدارک ارسالی شما چیت یافت نشد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده