Hayula ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hayula نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Sina رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):Helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @[TF].Mafia مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Video Bring توضیحات و شرح ماجرا: درود ابیوز های مکرر برینگ حین درگیری و برای گرفتن زون و حتی گفتن لگ هستم و ...(دروغگویی) ایشون باید نمونه بقیه باشن 4 3
Sina ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین درود بر شما در اون لحظه من مپ باگ خورده بودم این نوع باگ جوریه که شما میتونید منو ببینید ولی من نمیتونم بقیه پلیر هارو ببینیم حتی تو مینی مپ هم تحرکات پلیر هارو نشون نمیده به همین دلیل در اون لحظه متوجه این باگ نشده بودم تا برینگ دادم دیدم کیل شدم بعد هم تو چت گفتم چطوری مردم گفتی کیل لیستو ببین دیدم با شاتگان کیل شدم این باگ هم از صبح شروع شده باز برای چند تا از پلیر های دیگه هم همین اتفاق افتاد که میشه با ریلاگین کردن فیکس کرد. 1 2 1
Hayula ارسال شده در 22 فروردین سازنده ارسال شده در 22 فروردین ولی شما اصلا ریکانکت ندادین و با همون ایدی به فایت های زون برگشتین.... ممنون میشم با مدرک صحبت کنید 5 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 26 فروردین ارسال شده در 26 فروردین درود به هلپر خاطی اخطارات لازم داده خواهد شد. و همچنین به کسانی که دخالت کردند و اسپم ارسال کردند اخطار داده میشود. با تشکر از گزارش شما. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده