Mr.Rock ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):Mr.Rock نام کاربری ادمین مورد شکایت: Lu30ifeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):OWNER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):-- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: من نمیدونم چه حرف بدی زدم من نه تو فایت با ایشون بود نه نزدیکش تازه اومده بودم زون با کسیم کل نکردم ماشینمون چپ کرد پلیر demeter که رو سقف ماشین بود رفت زیر زمین منم گوفتک e raft zir و لوسی جان میوت داد این بار اولش نیست که Abuse میکنه دست بچه رنک ندین
Demeter ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین ایشون حتی پلیری رو هم تگ نکرده که بگیم با شخص بوده. تعجب میکنم ادمین از دستور میوت استفاده کرده واقعا هنوز 2 روز نشده رنکشو پس گرفته باز هم ابیوز؟ درخواست برخورد جدی دارم.
Lu3ifeR ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین تو عکس خودت مشخصه رفت زیر خب این الان ینی چی؟ از فردا ماهم کل کنیم بگیم فلان ادم رفته زیر ماشین منظورمون این بوده ؟ الان من به یه ادمینی هلپری یا مدیری بگم رفتی زیر میوت یا بن نمیشم؟ یه مدیری رو من کیل کنم بگم عه رفتی زیر که این موردی نداره ینی؟ درخواست وارن به @Demeter به دلیل دخالت بیجا و بی مورد
Demeter ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 12 دقیقه قبل، Lu3ifeR گفته است: تو عکس خودت مشخصه رفت زیر خب این الان ینی چی؟ از فردا ماهم کل کنیم بگیم فلان ادم رفته زیر ماشین منظورمون این بوده ؟ الان من به یه ادمینی هلپری یا مدیری بگم رفتی زیر میوت یا بن نمیشم؟ یه مدیری رو من کیل کنم بگم عه رفتی زیر که این موردی نداره ینی؟ درخواست وارن به @Demeter به دلیل دخالت بیجا و بی مورد تو توضیحات اسم من برده شده حالت خوب نیست نه؟ اول اینکه نوشته عه رفت زیر نه رفتی زیر. دوم اینکه تگ کرده؟ نه نکرده کیلت کرده یا پیشت بوده؟ نه نبوده میخوای به خودت بگیری؟
Lu3ifeR ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 4 دقیقه قبل، Demeter گفته است: تو توضیحات اسم من برده شده حالت خوب نیست نه؟ اول اینکه نوشته عه رفت زیر نه رفتی زیر. دوم اینکه تگ کرده؟ نه نکرده میخوای به خودت بگیری؟ چه ربطی داره اخه مرد حسابی یکی تو چت فوش بنویسه بعد میوت نشه چون تو به خودت نگرفتی؟ میخوای یه چیزی بگی حداقل قبلش ببین چی داری مینویسی اسمتم توش شاهد نیومده پس فقط داری اسپم و نظم این پستو میریزی به هم
Demeter ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 3 دقیقه قبل، Lu3ifeR گفته است: چه ربطی داره اخه مرد حسابی یکی تو چت فوش بنویسه بعد میوت نشه چون تو به خودت نگرفتی؟ میخوای یه چیزی بگی حداقل قبلش ببین چی داری مینویسی الان رو چه حسابی میگی فحش نوشته؟ خیلی واضح توضیح داده داستان چی بوده منم خیلی واضح نوشتم چرا نباید به خودت میگرفتی کسی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نه
Mr.Rock ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین من اگه میخواستم به خودت بگم خیلی واضح اسمتو میبردم فکر نکن دنیا دور تو میچرخه پلیر Demeter شاهد منه و حق داره دخالت کنه. شما هم بهتره اشتباهتو قبول کنی. فحشی هم داده نشده شما الکی به خودت گرفتی از سر فشار
Lu3ifeR ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین همینجا هم داری کل راه میندازی معلومه چه نوع موجودی هستی درخواست بن @ArenaGameTeam حرفای خنده داری میزنی من مدرک بزارم از تو دفاع کنم ؟ من نمیدونم چه حرف بدی زدم من نه تو فایت با ایشون بود نه نزدیکش تازه اومده بودم زون با کسیم کل نکردم ماشینمون چپ کرد پلیر demeter که رو سقف ماشین بود رفت زیر زمین منم گوفتک e raft zir و لوسی جان میوت داد این بار اولش نیست که Abuse میکنه دست بچه رنک ندین طبق گفته خودت فیلم اینو بزار که باز هم مورد تایید نیست نباید تو چت پابلیک کل راه مینداختی کل کردی میوتشم شدی دیگه باز این جیغ و سرو صداهات برا چیه میتونستی همین حرفو توی پی ام بزنی یا چت کلنت میزدی که نزدی مدرکم توی عکس خودت هست توضیحات اضافی هم بالا دادم دیگه بیشتر از این جوابتو نمیدم
Mr.Rock ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین تو سی ام دی زدی من باید مدرک بزارم؟ حرفای خنده دار میزنی لوسی جان
ارسالهای توصیه شده