AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI مولتی من از سایت محرومه @AQ[R]AMIN نام کاربری ادمین مورد شکایت: @MrHeSaM رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon خریداری شده نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Shobeyr @Seet @JusTiCe و بچه های سرور مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): 1. Linke 2. Mute by dalil onam 60 min توضیحات و شرح ماجرا: رنک ایشون خریداری شده از /shop ایشون فاز استف گرفته ایشون رو اول که ایشون رو با بچه ها زدیم من خندیدم میوت داد اونم از سر فشار ۱۰ مین میوت داد بعد ایشون سفید کردن من تو /c گفتم ترسید سفید کرد اما.c ارسال شد دوباره میوت داد بعد گرفت بن کرد @MrHeSaM دلیل add ban رو میشه بگی ؟ @ArenaGameTeam درخواست آن رنک ایشون رو دارم به عقیدهای که رنک از شاپ مسخره نباید add ban بزنه درخواست بن و آن رنک ایشون رو دارم @ArenaGameTeam 3
MrHeSaM ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین مدارک محرمانه است و به ادمین مربوط تحویل داده میشود. قوانین مربوط به تبلیغات و ارتباطگیری خارج از مجموعه شما مجاز به تبلیغ سایت، سرور یا مجموعههای دیگری که به آرناگیم مربوط نمیشوند نیستید. در صورت عدم رعایت این قوانین، تمامی حسابهای کاربری شما برای همیشه از سرور محروم و تمامی اموال شما به نفع سرور ضبط خواهد شد. 1 1
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 1 دقیقه قبل، MrHeSaM گفته است: مدارک محرمانه است و به ادمین مربوط تحویل داده میشود. قوانین مربوط به تبلیغات و ارتباطگیری خارج از مجموعه شما مجاز به تبلیغ سایت، سرور یا مجموعههای دیگری که به آرناگیم مربوط نمیشوند نیستید. در صورت عدم رعایت این قوانین، تمامی حسابهای کاربری شما برای همیشه از سرور محروم و تمامی اموال شما به نفع سرور ضبط خواهد شد. چه ربطی به تبلیغ داره من کجا تبلیغ کردم ؟ میشه توضیح بدی
MrHeSaM ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین اسپم الکی نکن. من که نباید برای تو توضیح بدم. مدارک رو به دلیل محرمانه بودن برای ادمین مربوط ارسال میکنم. 1
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 1 دقیقه قبل، MrHeSaM گفته است: اسپم الکی نکن. من که نباید برای تو توضیح بدم. مدارک رو به دلیل محرمانه بودن برای ادمین مربوط ارسال میکنم. پارتی بازی نشه این وسط 🤣🤣🤣 1
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 2 دقیقه قبل، MrHeSaM گفته است: اسپم الکی نکن. من که نباید برای تو توضیح بدم. مدارک رو به دلیل محرمانه بودن برای ادمین مربوط ارسال میکنم. خب تا مدرک رو با چشم خودمون نبینیم که باور نمیکنیم اد بن من درست بوده 1
Detroit ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین زدی بنش کردی میگی مگه باید برای تو توضیح بدم ؟ حق طبیعی پلیره بدونه چرا بن شده 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین درود ادمین خاطی @MrHeSaM لطفا طی ۲۴ ساعت آینده مدارک خود را به پیام رسان این اکانت ارسال کنید. 1
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 2 دقیقه قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود ادمین خاطی @MrHeSaM لطفا طی ۲۴ ساعت آینده مدارک خود را به پیام رسان این اکانت ارسال کنید. @MrHeSaM خب مدارکت رو ارسال کن منتظریم
HaDi ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین درود لطفا مواردی رو که برای شکایت و ادمین مربوطه رو توضیح میدین محترمانه بیان کنید و از مواردی که باعث زیاد شدن پست و اسپم میشه خودداری کنید همینطور ایشون جزو استف هستند. مورد اول درصورت داشتن شکایت با اکانتی که بن شده پست قرار بدین. و مورد دوم از اسم ها و سایت های متفرقه جز آرناگیم مجاز نیست و تبلیغات محسوب خواهد شد پس بن اولیه @MrHeSaM درست بوده و جزاون مورد به دلیل فحاشی به ادمین مربوطه در چت کلن آنبن نخواهید شد. به دلیل سابقه و تکرار مکرر شما با اکانت اصلی و مولتی اکانت شما مورد بخشش قرار نمیگیره. باتشکر Closed 1
ارسالهای توصیه شده