AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @CHITA امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 100 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): .. نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): CHITA توضیحات و شرح ماجرا: @ArenaGameTeamدرخواست رکورد دارم
CHITA ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین سلام و درود. 1-من اون تایم کلا نیم ساعت سرور بودم کلا 2 کیل زدم و رفتم واسه همین دیگه رو ریکورد نرفتم. 2-شات هام به دلیل عدم موومنتت و فلچ بودنت با چند شات سریعا مردی و چیز عجیبی نیست :/
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 20 دقیقه قبل، CHITA گفته است: سلام و درود. 1-من اون تایم کلا نیم ساعت سرور بودم کلا 2 کیل زدم و رفتم واسه همین دیگه رو ریکورد نرفتم. 2-شات هام به دلیل عدم موومنتت و فلچ بودنت با چند شات سریعا مردی و چیز عجیبی نیست :/ @ArenaGameTeam برسی میکنی
ArenaGameTeam ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین درود در رکورد ارسالی شما مورد مشکوکی یافت نشد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده