Peace ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین درود اضافه کردن بازی پاسور حکم به صورت 2 نفره، 3 نفره و 4 نفره و قابلیت شرط بندی داشته باشه. 6 1
BlooDFuRy ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 39 دقیقه قبل، Shobeyr گفته است: شلم بهتره 😂 دوتاشو بزارن خوبه
ArtinBesT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 14 ساعت قبل، Peace گفته است: درود اضافه کردن بازی پاسور حکم به صورت 2 نفره، 3 نفره و 4 نفره و قابلیت شرط بندی داشته باشه. یه دست شرطی حکم بزنیم؟؟ سر ۲۰۰ میل
_ShayaN_ ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 14 ساعت قبل، Peace گفته است: درود اضافه کردن بازی پاسور حکم به صورت 2 نفره، 3 نفره و 4 نفره و قابلیت شرط بندی داشته باشه. داخل مغازه من باشه عالی میشه😉😂 1
EchoBreak ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 7 دقیقه قبل، _ShayaN_ گفته است: داخل مغازه من باشه عالی میشه😉😂 هیچی بیلیارد نمیشه اینارو ولشون کن 1 1
Detroit ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین موافقم @_ShayaN_ بیلیارد استارا رو باید بکنن کازینو . 1
Peace ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین هم اکنون، MrArtin گفته است: یه دست شرطی حکم بزنیم؟؟ سر ۲۰۰ میل زیره 1 میلیارد کنسله 1
Peace ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین هم اکنون، _ShayaN_ گفته است: داخل مغازه من باشه عالی میشه😉😂 رونق 😂 1
ArtinBesT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 2 ساعت قبل، Peace گفته است: زیره 1 میلیارد کنسله بمولا که
ArtinBesT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 2 ساعت قبل، _ShayaN_ گفته است: داخل مغازه من باشه عالی میشه😉😂 Ha💸Ha💸Ha💸Ha💸Ha
EchoBreak ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 3 ساعت قبل، MrArtin گفته است: Ha💸Ha💸Ha💸Ha💸Ha دا پسورد اکانتتو بده خونه مونت بخدا ریست میشه سر نمیزنی
ArtinBesT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 32 دقیقه قبل، JusTiCe گفته است: دا پسورد اکانتتو بده خونه مونت بخدا ریست میشه سر نمیزنی ریست شده؟
GoDaBoL ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت در ۱۴۰۵/۱/۲۴ در 21:35، Peace گفته است: درود اضافه کردن بازی پاسور حکم به صورت 2 نفره، 3 نفره و 4 نفره و قابلیت شرط بندی داشته باشه. اره میخواهی مسابقات جهانی راه بندازه برامون ؟
Peace ارسال شده در 9 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت 3 ساعت قبل، GoDaBoL گفته است: اره میخواهی مسابقات جهانی راه بندازه برامون ؟ قمار به صورت نوین و حلال
GoDaBoL ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Peace گفته است: قمار به صورت نوین و حلال اره هم دوتا پلیر بکارن هم کسای که برای تماشا میان حتما یه مقدار باید بکارن تا ببینن خیلی خفن میشه اینطوری یه درصد کمیو سرور بگیره از پوله بقیه روهم پلیر برنده 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری