SaVaGe ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @SaVaGe نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Lu3ifeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-016_9l20.png https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-017_mf0s.png توضیحات و شرح ماجرا: بنده تایم اوت شدم تایم استمپ هم معلومه کاملا. ایشون من رو به دلیل ای اف کی داخل فایت جیل دادن.
Lu3ifeR ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین Click تایم سمپتم مال 47 دقیقس ای اف کیت 45 دقیقه
Demeter ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 5 ساعت قبل، Lu3ifeR گفته است: Click تایم سمپتم مال 47 دقیقس ای اف کیت 45 دقیقه دقت کنی اخرین چتاتون یکیه پس واسه همون موقعس. فقط یه سوال دارم تو ریکوردت چرا تایم گیمت با چتت نمیخونه؟ 2
SaVaGe ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین 6 ساعت قبل، Lu3ifeR گفته است: Click تایم سمپتم مال 47 دقیقس ای اف کیت 45 دقیقه خداروشکر میتونید ببینید که اخرین چتامون یکیه بعد چرا داخل ریکوردتون از جایی که تایم اوت میشم، تو چت مینویسه Timed Out رو نزاشتید؟ چون به نفعتون نیست؟ 1
Lu3ifeR ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 2 ساعت قبل، SaVaGe گفته است: خداروشکر میتونید ببینید که اخرین چتامون یکیه بعد چرا داخل ریکوردتون از جایی که تایم اوت میشم، تو چت مینویسه Timed Out رو نزاشتید؟ چون به نفعتون نیست؟ یه فایتی بوده شما هم با ای فی کی زیرش در رفتید ماهم همونو سوار شدیمو رفتیم دیگه یه ادم علم پیشبینی نداره که تو میخوای تایم اوت بخوری یا چیز دیگه ای، نتت خراب بود؟وارد درگیری نمیشدی چیزی که الان این ویدیو نشون میده اینه که شما ای فی کی کردی حین فایت طبق عکسی که گرفتی 47 دقیقه تایم اوت شدی تو ریکورد من سمت راست تایم خود ارناگیم 45 دقیقست 3 ساعت قبل، Demeter گفته است: دقت کنی اخرین چتاتون یکیه پس واسه همون موقعس. فقط یه سوال دارم تو ریکوردت چرا تایم گیمت با چتت نمیخونه؟ شما اجازه گرفتی دخالت کردی؟ تو هر پستی داری دخالت میکنی این مجازات نمیشه؟ @ArenaGameTeam 3
SaVaGe ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین 1 ساعت قبل، Lu3ifeR گفته است: یه فایتی بوده شما هم با ای فی کی زیرش در رفتید ماهم همونو سوار شدیمو رفتیم دیگه یه ادم علم پیشبینی نداره که تو میخوای تایم اوت بخوری یا چیز دیگه ای، نتت خراب بود؟وارد درگیری نمیشدی چیزی که الان این ویدیو نشون میده اینه که شما ای فی کی کردی حین فایت طبق عکسی که گرفتی 47 دقیقه تایم اوت شدی تو ریکورد من سمت راست تایم خود ارناگیم 45 دقیقست شما اجازه گرفتی دخالت کردی؟ تو هر پستی داری دخالت میکنی این مجازات نمیشه؟ @ArenaGameTeam فایت کنار کمپ ما بوده پس دلیلی نداشته که بخوام با afk خودمو خراب کنم میتونستم با سل آرم خودمو به کمپ برسونم ( شایدم بدون سل آرم :D ) Afk داخل فایت اگه رخ داده بود Exit میدادم یا دوباره برمیگشتم و برگشتنم باعث تغییر نتیجه فایت میشد یا هر مورد دیگه ای جیل شما موجه بود نه اینکه خودتون دیدین که تو چت هم نوشته تایم اوت حالا بنا بر دلایل دیگه ای ( کیل شدن شخص خودتون توسط شخص دیگه ) که خودتون میدونید Cmd زدید @ArenaGameTeam
Lu3ifeR ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین هم اکنون، SaVaGe گفته است: فایت کنار کمپ ما بوده پس دلیلی نداشته که بخوام با afk خودمو خراب کنم میتونستم با سل آرم خودمو به کمپ برسونم ( شایدم بدون سل آرم :D ) Afk داخل فایت اگه رخ داده بود Exit میدادم یا دوباره برمیگشتم و برگشتنم باعث تغییر نتیجه فایت میشد یا هر مورد دیگه ای جیل شما موجه بود نه اینکه خودتون دیدین که تو چت هم نوشته تایم اوت حالا بنا بر دلایل دیگه ای ( کیل شدن شخص خودتون توسط شخص دیگه ) که خودتون میدونید Cmd زدید @ArenaGameTeam مدرکه اپلود شده توسط من afk شما رو داره نشون میده نیازی به توضیح نیست نمیدونم دیگه داری از چی صحبت میکنی من علم غیب ندارم که قراره بعدش چی بشه بازم دارم میگم afk شما ساعت 23:45 گرفته شده درصورتی که مدرک اپلودی شما از تایم اوت 23:47 دقیقه هست من فقط afk شما در درگیری رو دیدم و جیل دادم درمورد نتیجه فایت هم 3 نفر دارن میزننت پس شانسی برای فرار نداشتی و afk کردی حتی بیا بگیم اصن اون لحظه تایم اوت شدی. کار سختی نیست بعد از afk کردن کابل نت رو قطع کنید
HaDi ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین درود با توجه به اینکه اقدام ادمین هیجانی بوده و AFK انجام شده نباید ایشون شمارو جیل میکردن با این حال اخطارات لازم به ادمین داده خواهد شد. Closed 1
ارسالهای توصیه شده