رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @CHITA
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Stormy
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:6102
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Demeter
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):https://uupload.ir/view/sikim_aghzi_p7km.mp4/
توضیحات و شرح ماجرا:ماشالا بچه ها جلیقه ضد گلوله بستن.!🤣

درخواست فیلم از @Stormyواسه سایلنت ایمش و لس دمیج یا گاد مود هم مشخصه ن من لگ بودم ن اون! @ArenaGameTeam

arenagame_samp
ارسال شده در

قصد دخالت ندارم ولی چه چیت باحالی داشتی از کجا دانلود کردی؟ روی اسکین لاک کنه و با زاویه اسکین طرف بچرخه

• Like 1
ارسال شده در
3 ساعت قبل، CHITA گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @CHITA
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Stormy
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:6102
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Demeter
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):https://uupload.ir/view/sikim_aghzi_p7km.mp4/
توضیحات و شرح ماجرا:ماشالا بچه ها جلیقه ضد گلوله بستن.!🤣

درخواست فیلم از @Stormyواسه سایلنت ایمش و لس دمیج یا گاد مود هم مشخصه ن من لگ بودم ن اون! @ArenaGameTeam

الان مثلا یعنی ایم خودت تو ویدیو مشخص نیست؟

مثلا فکر کردی زایه نیست اصلا؟

فکر کردی با این سیستمت که به زور رکورد گرفته خیلی ایمت شاخه و معلوم نیست ایم بات و اگه کسی دید,  داری 2-2 میزنی ایم معلوم نمیشه افرین 

ما که قضاوت نمیکنیم میسپاریم دست @ArenaGameTeam

ارسال شده در

تا امروز فقط برای لگ بودن بن نشده بودم که به لطف پروردگار اونم جور شد.

متاسفانه چون بعد از مدت ها به سرور برگشتم اطلاعی نداشتم که باید اجبارا در تمام فایت هام فیلم تهیه منم ! و امروز تازه این مورد رو از هلپر می‌شنوم.

در دفاع از خودم باید بگم که :

۱- دوست خوبم خودت گفتی که لگ، به خواطر کیفیت خیلی خوب اینترنتم مشکلاتی ظاهراً پیش اومده برای دوستان که بابت اون عذرخواهی می‌کنم.

۲- دوستمون گفته که لگه ولی هیچ مدرکی از پینگ و پکت لاس من در لحظه ارائه نشده! ادمین محترمه چطور باید تشخیص بدن لگ من واقعی بوده یا مصنوعی؟

۳- مورد آخر اینکه درگیری من با ایشون طولانی تر از این بوده ظاهرا بنا به دلایلی که خودشون صلاح دونستن، بهتر بوده فیلم کات بخوره یا اولش آپلود نشه و فقط چند شات آخر ( ۱۱ ثانیه آخر ) از فایت که دمیج سنگینی خوردن آپلود بشه و همونطورم که داخل فیلم ملاحظه می‌کنید وسط درگیری آرم فروخته شده!

صرف نظر از هر اتفاقی که آخر این پست میفته صحبتی داشتم با مدیران سرور:

دوست خوبمون که شکایت کرده روزانه حداقل ۳-۴ مورد ازشون شکایت میشه و هر بار رد هم میشه! حتی با این حال که مدرکی برای دفاعیه خودشون ارائه ندادن.

من معتقدم یکی از نکاتی که در سال های گذشته باید کاهش پلیر ها و افت کیفیت سرور میشدن همین هست که یک سمت درگیری همیشه کنترل رو بدست می‌گیره.

یعنی چی؟ یعنی این شکلی میشه که یک کلن

۱- برتری عددی و ظرفیت پیدا میکنه

۲- تمام رنک های استف داخل کلن قرار میگیرن

۳- به این شکل شکایت هایی که ازشون میشه بسته بشه مدیریت برای کلنی امتیاز قائل بشه

به لطف شرایط فعلی و ناپایداری اینترنت کشور پلیر های قدیمی سرور تصمیم گرفتن فرصت دیگه ای به آرناگیم بدن و یکبار دیگه اون رو امتحان کنن. اما اگر موارد بالا رو باز هم ببینه باز هم همون کاری رو می‌کنه که دفعه قبل کرده: میره تا شما دیگه با خیال راحت هر چند تا دوست دارید تاپ کلن بگیرید و دیگه زیاد اذیت نشید کلا، همه ی زون ها و اسکور ها مبارک شما !

و اگر قانونی در سرور هست باید برای همه باشه.

• Like 2
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...