Finish ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Finish نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial Helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Idk مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: کیل بی دلیل 1
SWAT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین با سلام 4 دقیقه قبل، Finish گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Finish نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial Helper 2 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Idk مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: کیل بی دلیل با سلام آیدی رو اشتباه وارد کردم و اشتباه خودم رو قبول دارم به دلیل شلوغی سرور و حجم درخواست های بازیکنان از هلپر بابت خراب شدن تجربه شما از بازی در این لحظه عذر میخوام. 1
Finish ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین 8 دقیقه قبل، SWAT گفته است: با سلام با سلام آیدی رو اشتباه وارد کردم و اشتباه خودم رو قبول دارم به دلیل شلوغی سرور و حجم درخواست های بازیکنان از هلپر بابت خراب شدن تجربه شما از بازی در این لحظه عذر میخوام. درود شما بار اولتون نیست و بنده درخواست انرنک شدن یا رنک داون شمارو دارم
ArenaGameTeam ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین درود به هلپر خاطی اخطارات لازم در جهت افزایش توجه و تمرکز داده خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده