AQ[A]LI ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI به دلیل محروم بودن اکانت @[HajReza] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omid_Silent امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: .. رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): .. نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Linke توضیحات و شرح ماجرا: تو فیلم که مشاهده میکنید @ArenaGameTeam بعد مرگ من باز aim ایشون رو من قفل میشه درخواست رکورد رو دارم 1
AQ[A]LI ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین برای این که بتونید فیلم رو نگاه کنید فیلم رو دانلود کنید @ArenaGameTeam
OMiD_SilenT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین با سلام اول که فقط من اون بالا نبودم اگه دقت کنی یکم دوم این الان یعنی من ایم زدم ؟ من با سیستم اداره گمرک پلی میدم همین فایل gta هم به زور ریختم مدیریت چک میکنه / برا وقتایی که بیکارم / رکورد ندارم از گیم اگه مدیریت بخواد میتونم انی دسک بدم چک کنن فیلمت چیزی رو ثابت نمیکه با تشکر 1 1 1
AQ[A]LI ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین ۱ ساعت قبل، Omid_Silent گفته است: با سلام اول که فقط من اون بالا نبودم اگه دقت کنی یکم دوم این الان یعنی من ایم زدم ؟ من با سیستم اداره گمرک پلی میدم همین فایل gta هم به زور ریختم مدیریت چک میکنه / برا وقتایی که بیکارم / رکورد ندارم از گیم اگه مدیریت بخواد میتونم انی دسک بدم چک کنن فیلمت چیزی رو ثابت نمیکه با تشکر به جای این حرفا فیلم بازی رو بزار فیلم نداری زیاد حرف نزن
OMiD_SilenT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین پسر جان اصلا داری اشتباه میزنی اون بالایی من نیستم😐 من omen رو تویه جاده بالایی کیل دادم اون که تو زون بالا وایساد من نیستم اصلا اسکین من نیست واقعا @SWAT درست میگه از شکایت های الکی و بیجا خودداری کن! 1
AQ[A]LI ارسال شده در 26 فروردین سازنده ارسال شده در 26 فروردین 16 ساعت قبل، Omid_Silent گفته است: پسر جان اصلا داری اشتباه میزنی اون بالایی من نیستم😐 من omen رو تویه جاده بالایی کیل دادم اون که تو زون بالا وایساد من نیستم اصلا اسکین من نیست واقعا @SWAT درست میگه از شکایت های الکی و بیجا خودداری کن! فیلم رو نگاه کن یک نفر اون بالاس به جز تو هم که کَ.سِ دیگه ای نیست که منو کیل بده تو قسمت list kile رو نگاه تو منو کیل میدی تنها نفری که اون بالا هست تویی @ArenaGameTeam درخواست بن تایم بالا این پلیر رو دارم 1
OMiD_SilenT ارسال شده در 26 فروردین ارسال شده در 26 فروردین 5 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: فیلم رو نگاه کن یک نفر اون بالاس به جز تو هم که کَ.سِ دیگه ای نیست که منو کیل بده تو قسمت list kile رو نگاه تو منو کیل میدی تنها نفری که اون بالا هست تویی @ArenaGameTeam درخواست بن تایم بالا این پلیر رو دارم درخواست چیز دیگه نداری ؟ پسر جان این زون اصلا کلن من نبوده که تو منطقه زونشون باشم دقیق یادمه که رو جاده پشت سرت بودم و چندتا تیر با ام فور زدم بت من کیلت دادم حالا اون بالا سرتم میزدتت تا دیروز wlc میدادی امروز درخواست بن تایم بالا😂
OMiD_SilenT ارسال شده در 26 فروردین ارسال شده در 26 فروردین 2 دقیقه قبل، aFk گفته است: قصد دخالت ندارم همینکه سواتو تگ میکنی پس 100 چیتی فقط حیف پارتی بازی یکم عادی شده شما اگه تونستی اسمی از من تو فیلمش پیدا کن شات های اخرش رو من زدم کیلش دادم ولی اوم بالایی من نیستم شمام حرص نخور عمو فدات😘
.BarBoD. ارسال شده در 26 فروردین ارسال شده در 26 فروردین ۱ ساعت قبل، Omid_Silent گفته است: شما اگه تونستی اسمی از من تو فیلمش پیدا کن شات های اخرش رو من زدم کیلش دادم ولی اوم بالایی من نیستم شمام حرص نخور عمو فدات😘 حرص؟ حرص تو داری میخوری که زجه میزنی اون بالایی من نیستم بعدشم کسی که از ایموجیه😘استفاده میکنه والا داره حرص میخوره 2
OMiD_SilenT ارسال شده در 26 فروردین ارسال شده در 26 فروردین 6 ساعت قبل، .BarBoD. گفته است: حرص؟ حرص تو داری میخوری که زجه میزنی اون بالایی من نیستم بعدشم کسی که از ایموجیه😘استفاده میکنه والا داره حرص میخوره تو فعلا آنبن شو بعد صحبت میکنیم
.BarBoD. ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 9 ساعت قبل، Omid_Silent گفته است: تو فعلا آنبن شو بعد صحبت میکنیم ببخشید که رکورد گذاشتم هیچ چیتی نیست توش ولی یسریاتون مثه اینکه خاطره بدی ازم دارین عقده کردین
ArenaGameTeam ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین از آنجایی که نام کاربری شما با نام بازی مطابقت ندارد، این مورد تذکر تلقی شده و شفاها اخطار دریافت خواهید کرد. همچنین، افرادی که در این پست دخالت بیمورد داشته و باعث شلوغی آن شدهاند اخطار (وارن) دریافت خواهند کرد. لطفا از ایجاد حاشیه و نقض قوانین خودداری کنید! بسته شد.
ارسالهای توصیه شده