AQ[A]LI ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI به دلیل مجروم بودن @[HajReza] نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial 2 helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Linke توضیحات و شرح ماجرا: از این ادمین درخواست respawn کردم اما respawn ندادند 1 2
SWAT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 55 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI به دلیل مجروم بودن @[HajReza] نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial 2 helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Linke توضیحات و شرح ماجرا: از این ادمین درخواست respawn کردم اما respawn ندادند با سلام هلپر با رنک Trial 2 امکان استفاده از دستور respawn/ را ندارد! شما باید درخواست تیچ میکردید از شکایات بی مورد خودداری کنید. 1
AQ[A]LI ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین 1 ساعت قبل، SWAT گفته است: با سلام هلپر با رنک Trial 2 امکان استفاده از دستور respawn/ را ندارد! شما باید درخواست تیچ میکردید از شکایات بی مورد خودداری کنید. شما میتونستیم همون تیچ رو بدین جفتش یکیه
SWAT ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین 21 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: شما میتونستیم همون تیچ رو بدین جفتش یکیه با توجه به سوابق شکایات بلند بالای بی مورد شما اگه تیچم میکردم میومدی میگفتی من ریسپاون میخواستم چرا تیچ دادید!!!!! 3 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین درود هلپر @SWAT از سیامدی /respawn برخوردار نیستند. لطفا از اسپم و شکایتهای بیمورد خودداری کنید. همچنین شما به دلیل توهین به استف یک اخطار دریافت خواهید کرد. بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده