AQ[A]LI ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): trial 2 helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Link توضیحات و شرح ماجرا: همکلنی های ایشون هر توهینی که دلشون میخواست رو به من میکردن هلپر خاطی حتی mute 5min هم نداد یا یه اخطار به هم کلنی های خودش نداد توی فیلم مشخصه @ArenaGameTeam درخواست برسی 2
SWAT ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 24 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI نام کاربری ادمین مورد شکایت: @SWAT رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): trial 2 helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Link توضیحات و شرح ماجرا: همکلنی های ایشون هر توهینی که دلشون میخواست رو به من میکردن هلپر خاطی حتی mute 5min هم نداد یا یه اخطار به هم کلنی های خودش نداد توی فیلم مشخصه @ArenaGameTeam درخواست برسی باز هم شما و شکایات بی مورد! هلپر با رنک Trial 2 تنها به تایم میوت 7 دقیقه دسترسی دارد! و بنده نمیتوانم 60 دقیقه مجازات اعمال کنم و قبلا بابت این موضوع که چرا تایم کم میوت کردم شکایت کردید! نقل قول درود اقدامات هلپر در رابطه با میوت شما صحیح بوده. در رابطه با میوت @Amin_ATG هلپر از حداکثر تایم سیامدی خود استفاده کرده. با این حال آموزشهای لازم داده خواهد شد، بسته شد. در اخطار وارده گفتند منتظر های رنک بمونید وقتی فحاشی سطح بالا بود نقل قول ArenaGameTeam: 04/13/26 12:57 AM @SWAT https://arenagame.ir/forum/to...%8C%D9%84/#findComment-46016 لطفا برای دفعات بعد برای میوت تایم بالا صبوری کنید و بسپرید برای رنک بالاتر. تمام فحاشی هایی که داخل چت انجام شده ناموسی و سطح بالا بوده به بازیکنان هشدار داده شد که در صورت ادامه دادن به تایم بالا میوت خواهند شد! مدرک کلیک! من تا حالا درخواستی نداشتم ولی الان درخواست برخورد قاطع با @AQ[A]LI به دلیل بالای 30 مورد شکایت بی مورد گرفتن وقت با ارزش استف تلاش برای به هم ریختن نظم انجمن را دارا هستم. ارادت بدرود. @ArenaGameTeam 3
AQ[A]LI ارسال شده در 27 فروردین سازنده ارسال شده در 27 فروردین هم اکنون، SWAT گفته است: باز هم شما و شکایات بی مورد! هلپر با رنک Trial 2 تنها به تایم میوت 7 دقیقه دسترسی دارد! و بنده نمیتوانم 60 دقیقه مجازات اعمال کنم و قبلا بابت این موضوع که چرا تایم کم میوت کردم شکایت کردی شما حتی به ایشون اخطار یا 7مین mute هم نکردی هم اکنون، SWAT گفته است: تمام فحاشی هایی که داخل چت انجام شده ناموسی و سطح بالا بوده به بازیکنان هشدار داده شد که در صورت ادامه دادن به تایم بالا میوت خواهند شد! مدرک کلیک! موقعی که من گفتم نمخوای میوت بدی یادت افتاد باید اخطار بدی ؟ این اخطاری هم که دادی من اون موقع سرور نبودم عزیزم
OMiD_SilenT ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 3 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: شما حتی به ایشون اخطار یا 7مین mute هم نکردی موقعی که من گفتم نمخوای میوت بدی یادت افتاد باید اخطار بدی ؟ این اخطاری هم که دادی من اون موقع سرور نبودم باشه حالا قهر نکن
AQ[A]LI ارسال شده در 27 فروردین سازنده ارسال شده در 27 فروردین هم اکنون، SWAT گفته است: من تا حالا درخواستی نداشتم ولی الان درخواست برخورد قاطع با @AQ[A]LI به دلیل بالای 30 مورد شکایت بی مورد گرفتن وقت با ارزش استف تلاش برای به هم ریختن نظم انجمن را دارا هستم. ارادت بدرود. @ArenaGameTeam من هیچ تلاشی برای بهم ریختن نظم سرور یا سایت ندارم شکایته تو هیچ قوانین ننوشته نمیتونی شکایت کنی من نه قانون رو زیر پا گذاشتم نه سایت رو به هم ریختم لطفا حرف یا شایعه درست نکنید 🤝
ارسالهای توصیه شده